9 Mayıs 2016 Pazartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 7 – 14 MAYIS 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 7 – 14 MAYIS 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Artan kazancınız güveninizi yükseltiyor. Değerli eşyalar alabilirsiniz, hediye gelebilir. Yatırım yapmak, değerli bir şey almak veya satmak için uygun zaman. Partnerinizin size değer verdiğini görmek istiyorsunuz. Sevildiğinizi bilmek mutlu edecek. Yasal veya resmi bir konu kafanızı karıştırıyor. Kiminiz bir işten ayrılıp, yüklü para alabilirsiniz. Kiminiz bir işe girebilirsiniz ama Merkür retroda, bazı şeyleri halletmek gerek önce. Biriyle ilişkiniz sizi düşündürüyor..


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
İstediğinizi elde etmek için fırsatlar elinize geçecek, değerlendirin. Bir yerden toplu para gelebilir. Eski bir şeyi ucuza alıp, üzerine yatırım yapıp değerini yükseltebilirsiniz. Maddi olarak önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Aşkta ve ilişkide kendi isteklerinize, kendinize değer vermeniz, kendinizden yana olmanız ilişkide yeni bir safha açabilir önünüze. Bir korkunuzla yüzleşip, geride bırakabilirsiniz. Bir yerle veya kişiyle maddi bağınızı koparmak düşüncesi var…

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Sanki bir çıkış yapacak gibisiniz. Alacağınız destekle, hayatınızı yenilemek için öncelikle önemli bir hedefinizi tamamlamak için çalışacaksınız. Bir fedakarlık yapmanız lazım ayrıca. Belki bir şeyden vazgeçmek, belki yer değiştirtmek.. İlham, yaratıcılık sizi üretken yapacak. Maddi bir şeyin sahibi olmak için gündeme bir gelişme düşebilir. Varsa sorun, sağlığa özen gösterin. İyileşmek için iyi zaman. Aşk gözden ırak veya gizli yaşanabilir. Bir hayranınız olabilir.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Birinden önemli bir destek görebilirsiniz, bu size güç ve maddi-manevi bereket getirecektir. Bir amacınızı somutlaştırıp güçlenmek için iyi zaman. Bir yerden önemli miktar para gelebilir. Kiminiz işte yükselebilirsiniz. Resmi iş veya sağlıkla ilgili düşündüren bir şey var. Sabırla ilgilenmek gerek bu konuda. Aşk, ilişkide değerinizin bilinmesini istiyorsunuz. Bunu görmek mutlu edecek. Beğeniliyorsunuz. Bir teklif alabilirsiniz. Kiminiz nişan vs bir kutlama yapabilirsiniz.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
İşte, kariyerde dikkatleri çekebilir, bir konuda başarı elde edebilirsiniz. Kariyerinizde yükselme imkanı elde edebilirsiniz. Kiminiz yetkili kişiden maaş artışı veya yetki talep edebilirsiniz. Bu kabul edilebilir. Kiminiz bir işte veya projede yetkiyi ele alabilirsiniz. Kariyerde itibar ve tanınma için iyi zaman. Özel ve aşksal bir konuda ailecek bir toplantınız olabilir. Bir kutlama olabilir. Diğer yandan, eski bir yer veya kişiyle bağınızı koparmanız mümkün.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Ufkunuzu açacak, hayat alanınız genişletecek, yaşam kalitenizi yükseltecek bir takım hedefler peşindesiniz. Aileden veya resmi bir yerden destek bekliyor olabilirsiniz. Bu destek gelebilir. Nihayet geleceğinizi planlamak için istediğiniz destek veya yanıt elinize geçiyor. Bu karar vermenizi kolaylaştırıyor aynı zamanda. Yeni bir iş planı var. Aşk ve ilişkide heyecan verici bir zaman. Eski bir sevgiliyle görüşmeniz mümkün. Sevgi için fedakarlık lazım karşılıklı.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Para, yatırım, miras, kredi, borç vs gündeminizde. Bu konuda sonuca gitme, bir şeyleri tamamlama zamanı. Aile veya işbirliğinden destek bekliyorsunuz ancak iş sizde bitiyor çünkü karşı taraf bir şekilde inisiyatifi alacak durumda değil. Kendinizin halledeceği parasal işlere odaklanmanız doğru olur. Bir yer veya kişiyle yol ayrımı veya sürecin tamamlanması mümkün. Birinin veya sizin sağlığınız için özen göstermeniz gerek. Eski bir ilişkide yüzleşme iyi gelir.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
İlişkiler, resmi veya özel işler gündeminizi etkilemeye devam ediyor. İşbirliği ve destek konusunda doğru kişilerle birlikte olmak kazandıracaktır, bunu iyi anlayacağınız bir zamandasınız. Sevmek, sevilmek, ilişkide değer bulmak önem kazanıyor. Bu konuda farkındalık yaşamanız, neye değer verdiğinizi anlamanız mümkün. Partnerin isteklerini dinlemeniz gerekecek. Aşkta eski bir konu gündeme gelebilir. Bir karşılaşma veya yüzleşme söz konusu.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
İş, çalışma temponuz artmış olabilir ancak Boğa yıldızlarının etkisinde tembelliğe kapılabilirsiniz, canınız çalışmak istemeyebilir. Yine de, bazı önemli işleri tamamlamayı başarmanız mümkün. Parasal açıdan sonuç alacağınız işleri halletmeniz rahatlatır sizi. Ayrıca resmi bir yerden kariyer ve parasal işlerle ilgili gelişme olabilir. Çabalarınızla bir işi iyi notaya getirmeniz mümkün. Sağlığınıza, beslenmeye özen gösterin. Aşk çaba gerektiriyor ayrıca.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Aile ve arkadaşlarla bir araya gelmek mutlu edecek. Ailede parasal veya başka türlü bir konuyu çözüme kavuşturmak rahatlatacaktır. Maddi bir kazanım elde etmeniz mümkün. Siz veya ailede biri için, sağlık konusunda bir konuyu ihmal etmemek, ilgilenmek iyi olur. Resmi bir konu varsa, ihmal etmeyin. Aşkta karşılıklı sevilmek ve değer bulmak mutlu edecek. Bir konuda her şey ortada, daha fazlasını beklerseniz kaos ve kaybı yaşarsınız, ölçünüzü bilmeniz gerekir.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Gündeminizi ve yaşantınızı değiştirecek bazı gelişmeler üzerindesiniz. Eski defterleri kapama zamanı ayrıca, bu eski bir borcu kapamak, eski bir eşya, mal vs satmak veya miras alarak parasal bir gündeme nokta koymak şeklinde olabilir. Kiminiz ofis veya evinizi güzelleştirmek için para harcayacaksınız. Bir konu var kafanızı karıştıran, hatta hayatınızı kitleyen.. Onu halletmek biraz daha zaman alacaktır, sabır. Bir yatırım yapmak veya planlamak iyi fikir bu ara.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Aileyle görüşmek, bir konuda ortak karar almak veya bir sorunu geride bırakmak mutlu edecektir. Bu size ya huzur ya da maddi bir kazanç getirecektir. Ancak istediğiniz maddi kazanç için biraz daha beklemek gerek. Ailede veya sizde sağlık sorunu varsa ilgilenmek gerekir. Bir iş, yer veya kişiden ayrılmanız mümkün.. Bu bir yol ayrımı da olabilir başka bir şey de.. Aşk, ilişkide mutluluk fedakarlık istiyor yoksa kiminiz ilişkide zor bir sürece girebilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder