2 Mayıs 2016 Pazartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 30 NİSAN – 7 MAYIS 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 30 NİSAN – 7 MAYIS 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
6 Mayısta Boğa’da para evinizde yeniay var ve Venüs Boğa’ya geçiyor. Para açısından iyi zaman. Beklediğiniz paralar gelebilir. İşlerinizden kazancınız sizi daha çok güçlendirecektir. Yeni bir işe girmek isteyen için çok elverişli değil, Merkür retro’dan dolayı ama başlayan bir işten kazan sağlamak, tazminat veya yüklü para almak için iyi zaman. Kiminiz eski işine dönebilir. Lüks alışveriş zamanı. Hediyeler alabilirsiniz. Aşkta değerinize sahip çıkacağınız zaman.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
6 Mayısta burcunuzda yeniay, Venüs, Güneş ve Merkür burcunuzda. Yıldızlar sizi güçlendiriyor. Daha önce başlayan hedeflere yönelip o konularda ivme kazanacaksınız. Maddi kazanç ve başarı kazanmanız zor olmayacak. Öte yandan bir konuda bitiş veya vazgeçiş zamanı yaklaşıyor. Yeteneklerinizle dikkat çekiyorsunuz. Cazibeniz yükseliyor. Aşkta kendinizden yana olacak, sizi ne mutlu edecekse ona göre hareket edeceksiniz.  Birinin kalbini fethedebilirsiniz.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Ruhsal alem evinizde Boğa’da yıldızlar yığıldı, 6 Mayısta Boğa’da yeniay var. İlhamlı işler yapmak, önemli kişi veya kurumdan destek almak, bazı önemli hedeflerinizi gizlice, dost kişilerle paylaşmak zamanı. Kiminiz iş seyahatine çıkabilir, kiminiz küçük bir tatil yapabilirsiniz. Para açısından desteklenme var. Diğer yandan, aşk ve ilişkide sanki önemli bir olayın başındasınız. İlişki hayatınızda bir dönüm noktası yaklaşıyor, değişimin ayak sesleri..

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Güneş bir dileğinizi gerçekleştirmeniz için oldukça ideal noktada, bunun için dost ve tanıdık kişilerle konuşup destek alabilirsiniz. Yaptığınız işte maddi ürünleri almak için iyi zaman. Bir yerden para gelebilir, işten veya aileden gelebilir. Ailede birinin sağlık sorununa özen lazım. İşte itibarınızı yükselten gelişmeler var. Ancak bir şeyler memnun etmiyor. Parasal güçlenme var. Aşkta gerçekçi, sabırlı olmak kazandırır. Eski bir aşk gündemde. Beğeniliyor ve seviliyorsunuz.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
6 Mayısta tepenizde Boğa’da yeniay var. Bir konuda hedefinizi planlayıp ortaya koyarsanız istediğiniz başarı ve maddi kazancı sağlayabilirsiniz. Merkür retro, eski bir işe dönmek veya mevcut işinizde bir atak yapmak için iyi zaman. Yapmak istediğiniz işler için belli çevreden destek alabilirsiniz. Başarınız takdir görecektir. Gözdesiniz. Terfi olabilir. Kiminiz tam tersi işi gücü bırakma modundasınız. Aşkta hayatınızı hareketlendiren önemli bir gelişme var.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
6 Mayısta Boğa’da yeniay var. Ufukta yeni gelişmeler, umut vadeden haberler var. Gelecek haberler moralinizi yükselten, sizi mutlu edecek gelişmeleri müjdeleyecektir. Bir aile ziyareti yapmanız, seyahat size iyi gelir. Yakınlarınızla güzel kararlar alabilir, maddi-manevi güç birliği edebilirsiniz. Kiminiz önemli bir kişiyle görüşme yapabilir, desteğini alabilirsiniz. Bir işbirliği iyi görünüyor. Aşkta hareketli, beğenildiğiniz zamanlar. Karşılıklı bir ilgi, sevgi var ortada.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Para, kredi, banka hesapları, yatırım konusu gündeminizde yine. 6 Mayısta Boğa’da yeniay var, bu konuları belirginleştiren gelişmeleri getirecektir. İşten çıkıp tazminat almayı düşünen olabilir. Kiminiz aile, işbirliği vs.den beklediği yerden parayı alabilir. Parasal konuda bir gelişme sizi rahatlatacaktır. Öte yandan bir konuda bitiş zamanı gibi. Bu parasal bir konu olabilir, bir iş, proje veya bir yer, mekan olabilir. Ya siz veya bir yakınınız için bir konuda yol ayrımı var.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
6 Mayısta zıt burcunuz Boğa’da yeniay var. Hayatınıza giren, iletişim kurduğunuz insanlara dikkat edin, iyi ve kötü yönde hayatınızı etkileyeceklerdir çünkü. Kimiyle ilişkiyi pekiştirirken, kimiyle yol ayrımına yakınsınız. İnsanları tanımak zamanı. Ayrıca insanlar üzerinden kendinizi ve ne istediğinizi anlamak zamanı. Bir işbirliği olumlu. Aşk ve ilişkide güç karşı tarafta. Bu ara birini çok beğenebilir, aşık olabilirsiniz. Sağlık veya bir parasal mesele var.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
6 Mayısta Boğa’da yeniay var, sağlık ve çalışma evinizde. Kiminizi iş konusunda harekete geçirirken, kiminizi sağlıkla ilgilendirecektir. Bir yakının veya sizin sağlık konusu olabilir. Sağlık haricinde, ortak parasal bir konu olabilir. Bu türden konuları halletmek için iyi zaman. Bir işte tecrübenizi artırmak için olumlu çaba içindesiniz. Çalışmak, çaba göstermek kazandıracaktır. Bir ilişki, iş, proje, bir mekan vs konusunda karar vermek öncesi önemli gelişmeler olabilir.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
6 Mayısta Boğa’da yeniay var. Girişim, aşk, çocuk, sosyal hayat bakımından güzel zamanlardasınız. Olumlu haber ve gelişmeler var. Çevrenizde sevildiğinizi görmek, takdir edilmek mutlu ediyor. Bir konuda istediğiniz olumlu başarı ve sonucu elde edebilirsiniz. Başarınızla dikkat çekeceksiniz. Kiminiz için tanınma, ün zamanı. Aşk arayanlar, birine aşık olabilirsiniz. Bu beğeni karşılıklı olacaktır. Ailede sağlık veya biri yüzünden sorun yaşanabilir.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Yuvada, ailede gelişmeler gündeminizi değiştirecektir. Ev, ailede ortak para konusunda beklediğiniz olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürecektir. Aile, yakın desteği almak mutlu edecek. Dinlenmek için zaman ayırın ayrıca. Aşk ve ilişki konusu güzel görünüyor. Gözlerden ırak, baş başa sevdiğinizle birlikte olmak mutlu ediyor. Kiminiz için yeni bir aşkın başlangıcı atılabilir ancak acele etmemek gerek. Diğer yandan, bir ikilem var, karar vermek lazım bir konuda.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Yeniay 6 Mayısta Boğa’da, seyahat, yollar, yakın çevre, eğitim, iş vs konusu gündemde. Yeni bir eşya alabilirsiniz, bu küçük bir şey olabilir, araba vs gibi lüks bir eşya olabilir. Merkür retro olmasaydı, fırsat ve şans oldukça iyi görünüyor. Biriyle görüşmek ve bazı sorunları geride bırakmak mutlu edecektir. Yakınlarınızla önemli ve kritik bir konuyu konuşmak üzre bir araya gelebilirsiniz diğer yandan. Kiminizin işte olası sorunlara karşı tedbir alması iyi olur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder