11 Nisan 2016 Pazartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 9-16 NİSAN 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 9-16 NİSAN 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Bu hafta anlaşma yapmak, anlaşma imzalamak, önemli bir işi somutlaştırmak için çok güzele bir hafta. Ayrıca parasal açıdan başarıyı yükselten bereketli bir haftaya giriyorsunuz. Geçen haftaki yeniay enerjisini arkanıza alarak yaptığınız girişimlerin maddi meyvelerini almaya başlıyorsunuz. Para geliyor. Yaratıcı işler için çok güzel zaman. Çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel enerjiler hakim. Ayrıca aşk, eğlence vs için güzel zaman. Bir kutlama yapabilirsiniz.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Yıldızlar sizden yana güzel enerjiler oluşturmaya başlıyor, kafanızdaki hedefleri ortaya koymak, işlerinizi somutlaştırmak, bereket ve başarı getiren anlaşmalar yapmak için çok iyi zaman başlıyor. Durmayın, önemli işlerinize ve hedeflerinize odaklanın ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Bir konuda hakkınızda konuşturacaksınız. Önemli kişilerden destek almak istiyorsanız tam zamanı. Gizli bir hayranınız olabilir. Aşkı gözlerden ırak yaşama zamanı.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Başarılı işler yapmak, işbirliklerine girmek, çabalarınızın karşılığını almak istiyorsanız en güzel zamanlar. Yaptığınız bir işle itibar ve saygınlık kazanabilir, kiminiz ödül alabilirsiniz. Terfi, yükselme veya saygınlık getiren bir iş teklifi veya anlaşma söz konusu olabilir. Kiminiz perde arkasından bir teklif alabilirsiniz, şimdilik bunu gizlersiniz, zamanı gelince harekete geçmek üzere. Kiminiz aşk veya evlilik teklifi alabilirsiniz. Büyük bir sorunu geride bırakacaksınız.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Güneş size başarı vaat etmeye devam ediyor. Önemli, vizyon sahibi, yenilikçi insanlarla çalışmak, işbirliği yapmak size çok güzel başarı kapılarını açacaktır. Yeni tekliflere açık olun, daha geniş ve büyük düşünmeye açık olun. Acele etmeden ama geç de davranmadan, bir hedef koyarak, bir işe adım atın. İşi parlatmak için elinizden gelen çabayı gösterin, planlı ve hedef odaklı olun. Cazibenizle dikkatleri çekeceksiniz bu ara. Sağlık için iyi zaman ama özen de lazım.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Güneş ufkunuzu açan açılımlar, şanslı ve başarılı sürpriz gelişmelere açılmanız için destek veriyor hala. Terfi, tayin, bir yere yerleşmek, yatırım yapmak, işleri büyütmek isteyenler harekete geçin. Güzel tekliflere açık olun, görüşmeler yapın. Yeni bir işe girmek için şahane zaman, güzel bir iş denk gelebilir, hem para hem kariyer adına. Bir kutlama var. Aşkta mutluluk ve aşksal titreşimler yükseliyor. Biriyle hayatınızı birleştirme düşüncesi gelişebilir kafanızda.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Yatırım, alacak, verecek, miras, ortak işler için sürprizli ve çok iyi bir zaman, ama riskli durumlara dikkat etmek gerekir diğer yandan. Sağlık önemli, sizin veya bir yakınızın varsa şikayeti, ani sağlık sorununa karşı özen gösterin. Para geliyor, hem de toplu para. Kiminiz işten çıkıp toplu para alabilirsiniz, kiminize miras veya alacaklardan para gelebilir. Kredi için uygun zaman. Yeni bir teklif umut ve başarı vaat ediyor. Aşkta kıskançlık ve fevri çıkışlara dikkat.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Gezmek, sevdiklerinizle görüşmek, yeni insanlarla tanışmak, işbirliği, yeni bir ilişki veya var olan ilişkinizi canlandırmak için çok iyi enerjiler var. Hayatınıza hareket ve yenilik katacak insanlarla görüşüyorsunuz. Size adeta enerji dopingi yapıp, cevherlerinizi ortaya çıkarmanız için inanılmaz uğurlu gelebilir. Sihirli zamanlardasınız, yaşadıklarınıza dikkat edin bu ara, gelen fırsatlara açık olun ve iyi değerlendirin. Dileyin yıldızlardan ne dilerseniz.. Böyle bir büyülü zaman..

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
İş, çalışma ve sağlık eviniz halen hareketli ve bereketli. Sizde veya ailede, sağlık sorunu varsa, iyileştirmek için tam zamanı, şifa için harekete geçin ve ilgilenin. İşte başarıyı yükseltmek, iyi para kazanmak için elinizden gelen çabayı gösterin, işte orijinal fikirlere açık olun, yenilikler işe artı kazanımlar olarak dönecektir ve işinizi güncellemek, başarı için katalizör olacaktır. Yeni bir işe girmek için güzel zaman. Aşkta gereksiz kıskançlık yapmayın.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yaratıcılık, ün, girişim, aşk, çocuk evinde parlak Güneş var halen. Bir konuda bir hedef koyup harekete geçtiğinizde, istediğiniz sonucu alırsınız. Tanınmak, terfi veya itibar kazanmak için tam zamanı. Orijinal ve cesur olmak kazandırır. Aşkta hareketli ve sürprizli zaman. Kiminiz aniden aşık olabilirsiniz, kiminiz var olan ilişkide güzel sürprizli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sürpriz hamile kalabilir kiminiz. Bir kutlama var. Güzel bir şeyin altına imza atabilirsiniz. 

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Yeni bir yola girmek için hareketli zamanlar devam ediyor. Bir şeyi geride bırakıyor, yeni bir sayfa açıyorsunuz. Bu iş veya evle ilgili olabilir. Sizin için güzel olacak, ancak öncesinde bazı şeyleri tamamlamak veya adım attıktan sonra bazı şeyleri acele etmeden tamamlayarak ilerlemek hedefinizi kalıcı kılacaktır. Sağlık önemli, siz veya ailede biri için sağlığa özen gösterin bu ara. Bir teklif, haber veya fırsat var, sonucu çok iyi görünüyor. İlişkinizde yeni bir sayfa açılıyor.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Çevrenizde hareketli zamanlar, aile, kardeş veya yakınlardan sürpriz haberler gelebilir, sürpriz seyahat yapabilirsiniz veya sürpriz misafir gelebilir. Hayatınız hareketlenecek ve canlanacak. Eve bir eşya alabilirsiniz. Evde bir değişiklik yapabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalıp, bir konuda yüzleşme ve uyanış yaşamak size beraberinde şifa getirecek, hatta köklü bir sorunu geride bırakacaksınız, adeta karma tamamlanacak. Aşkta heyecanlı zamanlar, sürpriz mesaj gelebilir.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Para evinizde Güneş varken halen, durmayın çalışın, parasal ödüllerini hemen alırsınız. İşte kendinize güveninizi yükseltecek bir başarı veya maddi bir kazanç var. Bir yeteneğinizi işe çevirmek için, kursa girebilir veya dost kişilerle görüşüp destek isteyebilirsiniz. İşte yakın çevrenizden destek gelebilir. Bir konuda güzel bir haber var, bekleyen bir konuyu tamamlamak için fırsat verecek. Alışveriş yapacaksınız bol bol, hesaplar fazla şaşmasın dikkat edin.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder