18 Nisan 2016 Pazartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 16-23 NİSAN 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 16-23 NİSAN 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Güneş para evinize geçiyor 20’inde, parasal açıdan daha verimli zamana giriyorsunuz. Birileriyle anlaşmazlık olabilir. Tek başına hareket etmeye meyillisiniz ama yönetici gezegeniniz Mars retro, bu tam istediğiniz gibi olmaz. Kiminiz, parayı kontrol etmek isteyen olabilir. Yaratıcı işler başarı vaat ediyor. Yeni işe girmek isteyenlere maddi bakımdan iyi bir iş var. Aşkta ani heyecan ve macera zamanı. Aşk beklenmedik şekilde gelebilir, sürprizlere açık.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Güneş burcunuzda, girişim yapmak, öne atılmak için tam zamanı. Bir konuda güçleneceksiniz, inisiyatif sizde. Ayrıca bir konuda gerçeği görecek ve anlayacaksınız. İnsanlardan neyi isteyip neyi isteyemeyeceğinizi anlayacağınız zamanlar. Kafanızdaki bir soru yanıt bulacak. İçinize doğanın doğru olduğunu göreceksiniz. Parayla ilgili bir haber var. Dolunay aşksal titreşimleri yükseltiyor. Ancak aşk ya gizli ya da ani değişimlere gebe.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Sosyal hayatınız hareketli, değişime, sürprizlere açık bir zamandasınız. Arkadaşlıklara dikkat etmeli, olumlu-olumsuz önyargıdan uzak durmak lazım. İşte mutlu eden bir gelişme var. Bunun üzerine yoğun bir çalışmaya girebilirsiniz. Önemli birinden gizli bir destek alabilirsiniz veya özel bir görüşme yapıp destek isteyebilirsiniz. İşbirliği faydalı. Birinden şaşırtan bir teklif gelebilir. Bir başka kişi kafanızı karıştırabilir, gözleyip gidişatı beklemekte fayda var.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Bir hedef veya dileğinizi gerçekleştirmek için tam zamanı. Güneş Boğada, dolunay 22’inde size istediğiniz bir şeyi getirebilir. Onun için hedefe odaklı, istekli, kararlı olmak ve akıllı bir plan üzerinden eylem zamanı. Yoğun iş temposu var. Sağlığınıza dikkat edin, iş vs fazla yüklenmeyin kendinize. Şifa için iyi zaman. Resmi işleri halletmek için hızlı fırsatlar gelir. Ailede veya işte ani gelişmelere açık bir durum var, önceden görmek ve tedbir almak gerek.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Girişim yapmak, mahkeme, resmi işleri hızlandırmak için iyi zamanlar devam ediyor. Eğitim için ayrıca başarı vadeden zaman. Bir fırsat kapısı açılabilir. Sürpriz bir teklif gelebilir. Sizin başvuru yaptığınız bir yerden güzel bir yanıt gelebilir. Bir şeyi sonuçlandırmak, sonuca bağlamak için gerekli adımları atabilirsiniz. Para veya yetki getiren bir şeye imza atabilirsiniz. Biriyle veya bir yerle yolları ayırmak üzere olabilirsiniz. Bir değişimin yaklaştığının işaretleri var.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Birinden maddi-manevi destek bekliyor olabilirsiniz ancak o kişinin şartları var gibi. Bu ikilem yaratabilir sizde, karar vermekte köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Kiminiz yeni çıkan bir iş fırsatından dolayı mevcut işi korumakla yeni iş arasında ikilemde kalabilirsiniz. Bir seyahat etmeniz veya görüşme yapmanız gerekebilir. Para, alacak, verecek, sigorta vs işleri meşgul edecek ayrıca. Aşkta duygular taşkın, aniden değişen duygular fevri çıkışlar yaptırabilir.  

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Para evinizde dolunay var, bir para gelebilir, maddi destek alabilirsiniz. Her tür ilişkiye dikkat etmeli, olumlu-olumsuz şaşırtan durumlar olabilir. Bir teklif alabilirsiniz, iş veya aşkta. Duygular coşkulu ve tutkulu ama dengeli ve istikrarlı görünmüyor, karar vermek için gidişatı görmeli. Kiminiz bu ara tutku ve heyecana yönelebilir, kısa bir maceraya hayır demezsiniz. Birine aniden çarpılabilirsiniz. Kiminiz mevcut ilişkide aniden heyecanı artıran gelişmeler yaşayabilirsiniz.  

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Bu hafta dolunay var burcunuzda, ilişkiler hareketli. Bir hedefiniz için kişilerle konuşup anlaşma yapmak isteyebilirsiniz. Karşınızda dost kişiler var ancak fikirleri aniden değişmeye müsait. Yönetici gezegeniniz Mars retroda, girişim yapayım derken, masrafa atılmayın. İyi hesap yapın. Yeni hedef iyi olsa da, zamanını beklemek gerek. Mevcut işten para kazanmaya odaklanmak iyi olur. Bir işbirliği para getiriyor. Aşkta kararsızlık var. Bir konu düşündürüyor sizi.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Ruhsal alem evinizde dolunay var bu hafta. İçe dönme, dinlenme, kendinizi dinleme zamanı. belki bir seyahat iyi gelir. Duygusal uyanışlar, önemli bir yüzleşme ve terapi için süper zamanlar. Size çok iyi gelecek bir yüzleşme ve iyileşme olur. Ayrıca yaratıcı işler veya planlar yapmak için çok iyi zaman. Sosyal hayat ve aşkta heyecan, sürprizler var. Aniden şartları değiştiren gelişmeler olabilir. Ancak gidişat istikrarlı görünmüyor, karar vermemek lazım. 

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Güneş dost burç Boğaya geçiyor, dolunay var ayrıca Akrep’te, bunlar sizi önemli hedef veya parasal bazı konuları somutlaştırmak üzere harekete geçirebilir. Bir konuyu sonuca bağlamak veya elden çıkarmak istiyorsunuz. Artık o konudan uzaklaşmak istiyorsunuz yani, fazla zaman ayırmak sıkmış olmalı. Sağlığa dikkat, şikayetiniz varsa ihmal etmeyin. Boğa’da Güneş sağlık sorununu çözmek için destek verir. Aşkta mutlu eden bir gelişme var, birliktelik mutlu ediyor.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Çevrenizde sürpriz gelişmeler, sürpriz haberler almaya devam edersiniz bu hafta da bu tür gelişmelere açık. Aile veya yakınlardan gelen haberler olabilir. Mars retroda, sakarlık, dalgınlık, trafik, iletişim, haberleşmede hatalara vs dikkat edin. Randevuları karıştırmayın. Evle ilgilenmek, evi güzelleştirmek mutlu eder bu ara. Ayrıca sağlık için evde dinlenmek iyi gelebilir. Parasal konuda hedeflerin dışına çıkmayın. Çevrede beğeniliyorsunuz, hayranınız olabilir. 

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Yakınlardan maddi-manevi destek alacaksınız. Bir seyahat mutlu eder, sevdiklerinizle bir araya gelmek enerjinizi yükseltecektir. Parasal harcamada aşırıya kaçmaya, aniden bir şeyler almaya meyillisiniz. Yine de parasal kazanç iyi olur bu ara. Başkasından da para gelebilir. İşbirliği ile bir konuyu sonuca bağlamanız mümkün. Ailede sağlık önemli. İşten çıkmak isteyebilirsiniz, henüz zamanı değil. Aşkta değer görmek istiyorsunuz ama ani davranışlarla şaşırtıyorsunuz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder