29 Şubat 2016 Pazartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 27 ŞUBAT-5 MART 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

                                          AKŞAM GAZETESİ İÇİN
            ASTROLOG SEMAVİİ’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

27 ŞUBAT-5 MART 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Siz ve aileniz için sağlığa dikkat etmeli. İşler ve aileyle ilgili konularda kafa karışıklığı ve beklentilerinizi bozan durumlar olabilir. Karar vermek için iyi bir hafta değil. Merkür Kova’da yetkili insanlardan bilgi almak doğru olur. Bilgi edinmek, eğitim, proje üretmek, yeni fikir ortaya koymak, farklı yöntemler geliştirmek ve fark yaratan işler için zihniniz iyi çalışıyor. Aşk ve ilişki için güzel enerjiler var ancak aniden ortamı geren durumlara karşı dikkat etmeli.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
İşte gösterdiğiniz çabaların karşılığını alıp, sonuçlarını görmek için iyi zaman. Parasal kazancınız ve başarınız iyi görünüyor. Ancak sonuçlar sizi duygusal açıdan tatmin etmeyebilir, daha fazlasını bekleyebilirsiniz. Bunun için sabırla yola devam etmek, amacınızdan kopmamanız gerekir. Gelgitli düşünce ve istekler sizi karar ve amacınızdan çıkarabilir, buna izin vermeyin. Bir konuda tartışma veya anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.  

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İşte değişen şartların etkisiyle olan hareketlilik size kaos gibi görünebilir, bu sizi yorabilir, onun için karmaşık durumlardan uzaklaşıp yeni şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yakın zamanda tanıştığınız yeni kişi/lerle iletişimi ilerletmeden önce yaşayacağınız bazı şeyler ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir. Bu ara kendinizi amaçsız, hedefsiz hissedebilirsiniz. Rutinden çıkıp, farklı şeyler yapmak iyi gelir. Aşkta şartları değiştiren yeni bir gelişme ufukta.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Uzaklarda bulunan yakınlarınızla veya uzun zamandır görmediğiniz yakınlarla görüşebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak ihtiyacı içindesiniz. Gündelik rutininin dışına çıkmak, özlediğiniz bazı şeyleri yapmak için vakit ayırmak iyi gelebilir. Parasal konuda güzel gelişme sizi memnun ediyor, ancak bir yakınınızla bu konuda tartışma çıkabilir, masraf çıkması öfkelendirebilir sizi. İlişkide kıskançlık sorun yaratabilir. Bir hediye alabilirsiniz.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Kazançlarınızı elde tutmakta zorlanabilirsiniz bu ara, para geldiği gibi gidebilir. Buna öfkelenebilirsiniz. Bunun için bir çare düşünmek, yatırıma yönelmek iyi olur. Ailede sağlık konusu önemli. İşte aniden gelişen ve canınızı sıkabilecek bir kötü sürprize karşı dikkat etmek gerekir. Kiminiz tazminat alıp işten çıkmayı, kiminiz ise biriyle yolları ayırmayı düşünebilirsiniz, erken karar vermemek gerek. İlişkide flörtöz havanız var bu ara, biri sizi etkileyebilir.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
İlişkiler cephesi giderek karışabilir, gerek özel ilişkinizde gerekse diğer ilişkilerinizde hassasiyetler, değerler ve beklentilerde çatışma ilişkiyi tıkama noktasına gelebilir. Kendinizi anlatamamak, ifade edememek öfke duygunuzu yükseltebilir. Başkasının etkisinde kalarak hareket etmeyin. Değişen şartları görmek için kafanızı kaldırmanız gerek. İşte çabalarınızın maddi karşılığını almanız sevindirecektir. Öte yandan işte şikayet ettiğiniz bir konu giderek büyüyebilir.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Sağlık evinizde yıldız hareketliliği var, sağlığa dikkat etmelisiniz. Özellikle psikolojik kökenli sorunların bedensel sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin, gerekirse destek alın. İşte kendinizi bir işe, projeye vs adamak bu ara size iyi gelebilir. Ancak dış şartların veya kişilerin etkisinde kalarak, daldan dala atlarsanız, yarım işler yığılır, sonra işleri yetiştirmek için koşturmak zorunda kalırsınız. İş şartlarını değiştiren gelişmelere hazır olun. Aşk için sürprizli bir zaman.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Yaratıcı işler, girişim evinizde hareketli yıldızlar var, üretken fikir, vizyoner iş ve planlar için iyi zaman. Evli olanlar, çocuğunuzu bir konuda desteklemek isteyebilir, onun gelişmesi için bir kursa götürebilirsiniz. Ailenize zaman ayırmanız, onlarla birlikte vakit geçirmeniz iyi gelir, ayrıca ailede birinin sorunu için ilgilenebilirsiniz. İşte başarı ve parasal kazanç çabalarınıza bağlı, bu ara insanları ikna etme gücünüz yüksek. Eski tanıdıklardan destek görebilirsiniz. 

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Ev değiştirmek, taşınmak veya bir seyahat etmek fikri gelişebilir kafanızda aniden. Mevcut şartların dışına çıkmak, hayatınızı yenilemek ihtiyacı giderek ağır basabilir. Bu hafta özellikle aniden peydah olabilecek öfke, kızgınlık gibi duygulara karşı dikkat edin, fevri davranmayın. İçinizde uyanan anlayış ve duygular sizi şaşırtabilir. Evde masraf artabilir. Yeni işler, proje veya fikirler gelecek vaat ediyor, yeni şeylere zaman ayırın. Çevrenizde sizi beğenen biri var.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Evde bazı teknolojik veya teknik eşyaları yenileyebilirsiniz, yeni bir eşya alabilirsiniz. İnternet veya yurt dışı üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Birine hediye alabilirsiniz. Kendiniz için alışveriş yapabilirsiniz. İşten, gündelik rutinden çıkmak, kendinizi yenilemek ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yeni şeyler yapmak, farklı şeylerle ilgilenmek mutlu edecektir. Sakarlığa, dalgınlığa, bacak vs incitmeye karşı dikkat edin. Programınızı değiştiren sürpriz gelişmeler var. 

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Para evinizde yıldızlar hareketli, paranın gelmesi memnun ediyor. Öte yandan amaçsızlık veya isteksizlik duygusunun etkisinde olabilir, iş yapmak istemeyip, tembellik etmek isteyebilirsiniz. Biraz dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Kendinize zaman ayırıp sağlığınıza daha iyi bakmanız iyi olur. Parasal açıdan şanslısınız, sürpriz paralar kazanabilirsiniz. Aşkta ve ilişkide değerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sevildiğinizi görmek mutlu edecektir.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Yıldızlar giderek burcunuzda yığılıyor bu ara, bu enerjinizi yükseltebilir. Bu enerjiyi üretken alanlarda kullanmanız başarılı işler çıkarmanızı sağlar, tam tersini yaparsanız, tembellik, yılgınlık ve depresyona meyilli olabilirsiniz. İçinizde sevgiye, mutlu şeyler yaşamaya özlem olabilir. Bunun için kısa bir seyahat yapabilirsiniz. Kulağınıza gelen bir haber veya bilgi sizi biriyle konuşmaya veya bir yol yapmaya sevk edebilir. Çevrenizde sizden hoşlanan biri olabilir.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder