6 Aralık 2015 Pazar

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 5-12 ARALIK 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 5-12 ARALIK 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Dost Yay’daki yıldızlar sizi desteklemeye devam ederken, 11’inde Yay’da yeniay gerçekleşirken, önemli hedefleriniz için harekete geçin, girişim yıldızları etkisinde başarılı sonuçlar almak, istediğinizi elde etmek zor olmayacaktır. Yeni iş, proje, tayin, terfi, yurt dışı, yeni ufuklara açılmak gibi hedefi olanlar atılıma geçsin, sonuç aldıracak, güçlendirecek ve yükseltecek yıldızlardan faydalanın. Öte yandan hedeflerinizi gerçekçi zeminde ve programlı ilerletin.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
11’inde Yay’da Yeniay sizi kısıtlayan şeyleri aşıp, şartların ötesine geçebilmeniz için imkanlar verecektir. Çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz. Kafa karıştıran, aşırı iyimser-kötümserlik arasında gidip gelmenize neden olabilecek bazı yıldızların etkisine dikkat, gerçekçi zeminde şartlarınızı iyileştirmeye özen gösterin. İşten çıkma riskine dikkat. Venüs zıt burcunuza geçiyor, aşık olmaya veya aşkınızı heyecanla yaşamaya hazır olun. Sağlığa dikkat.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
11’inde zıt burcunuz Yay’da hem Yeniay var, hem önemli yıldız yığılması. Sizin için önemli, hatta bir dönüm noktası diyebilirim. Hayatınıza yeni gelişmeler sökün edebilir. Bu ara yaşadığınız olaylara karşı uyanık olun. Bir hedefinize adeta zıplayarak ulaşmanızı sağlayan sıradışı zaman, bazı zor yıldızlara rağmen. Birinin ipliğini pazara çıkarabilirsiniz, size zarar vermek isterken kendi görebilir. Bir konuda destekleneceksiniz. İlişkide bir gelişme şartları değiştirecek.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Çok yoğun bir çalışma haftası olacağa benziyor sizin için. 11’inde yeniay Yay’da doğacak, sizin iş, çalışma ve sağlık evinde, soluk almadan çalışacaksınız. Kiminiz işten çıkmak düşüncesinde olabilir, yeni işe girmek isteyebilirsiniz. Koşullar bunun için değişip gelişebilir. Bir konuda size iyi gelen yeni bir haber var, iş veya sağlık konusunda. Aşk bekleyenler, Venüs aşk evinize giriyor, size gülümsüyor, aşık olabilirsiniz ve karşılıklı bu, bu aşk başka bir aşk gibi.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Yay’da 11’inde gerçekleşen yeniay sizi dost kişilerle önemli işbirliği, girişim için harekete geçiriyor. Girişim için bir kurumdan destek alabilirsiniz. Bir önemli hedefinize adeta oltayı atacaksınız. Kiminiz iş, kiminiz aşkta vereceğiniz kararla şartları değiştiriyorsunuz. İlişkide bu, özgürlük de olabilir birlikteliği daha ciddi boyuta taşımak kararı da. İşte, terfi vs bekleyen için güzel gelişme var. Aşk bekleyen için önemli hafta, hayatınızı değiştiren bir partner çıkabilir.  

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Aile, kökler evinizde, önemli yıldız yığılması var, ayrıca 11’inde Yeniay bu evde Yay’da gerçekleşecek. Siz de bir kararın eşiğinde olsanız gerek. Herşey adeta dipte geziyor olabilir sizin için, kendinizi kısıtlayan şartlardan sıyrılıp çıkmak istiyorsunuz ama çıkış sanki birşeyleri geride bırakınca gerçekleşecek. Çıkmazdayken biri size el uzatacak. Maddi konuda dengeyi sağlayacak güzel bir gelişme var. Bir ziyaretçiniz olabilir veya siz bir yere gidebilirsiniz.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
İşler, planlar, seyahat, yakın çevre hareketli. Sakarlık, kaza riskine dikkat edin bu ara, kafanızda yüz tane düşünceyle dolaşmak dikkatinizi dağıtabilir. Bir ziyaretçiniz olabilir. İletişim yoğun. Parasal gelişme iyi veya beklediğiniz para varsa, gelebilir Venüs’ün para evinize girmesiyle beraber. Reklam, tanıtım, iş alanını genişletmek için imkanlar doğabilir. Biriyle tanışabilirsiniz, iş veya ilişkiyle alakalı tanışma olabilir. Birinin niyetine karşı dikkat edin.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Para evinizde Yay’da yıldız yığılması ve 11’inde Yay’da yeniay var. Bu parasal hedefleriniz için önemli bir zaman olduğunu, önemli bazı hedeflerinizin parasal sonuçlarını alıp, yeni girişimlere doğru yol alacağınızı gösteriyor. İşbirliği üzerinden önemli bir proje, yeni bir iş veya hedef size istediğiniz asıl parayı kazandıracak gibi görünür. Bu sanki bir ek iş gibi bir şey veya yeni iş. Venüs burcunuza giriyor. Seviliyorsunuz. Biri size göz kıprıyor. Heyecanlı zamanlar.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Burcunuzda yıldız yığılması, 11’inde Yeniay derken, bu hafta sizin haftanız. Dikkatleri çektiğiniz, gücünüzün sınırlarını zorladığınız, içsel gücünüzü yaşayarak anlayacağınız zamanlardasınız. İşlerinizi güçlendirmek için harekete geçin. Yeniayda eylemin tam sırası. Bir hedef, bir atılım. Gerçekçi zemine de önem verin. Aşkta, ilişkide bir şey sizi güçlendirecektir. Kendinizi ortaya koyabileceksiniz ilişkide. Bir gizli hayranınız olabilir, çevrenize bakın.   

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Ruhsal alem, yurt dışı, gizli hazırlıklar eviniz oldukça hareketli. Kendinizi bu ara ya diplerde hissedersiniz ya da tam tersi içinizde bir ses şimdi hareketin tam sırası der, önemli bir hedef, bir istek veya amacınız için kolları sıvarsınız. Ancak harekete geçme zamanı değil sizin için, ciddi ve planlı hazırlık zamanı. Bu ara içinizde uyanan düşünce, duygulara önem verin. Vizyoner düşünce, ilhamlar gelebilir size. Ailede sağlığa dikkat. Aşkta seviliyorsunuz, beğeniliyorsunuz.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
İdeal, amaçlar evinizde Yay’da yıldız yığılması ve 11’inde yine Yay’da yeniay var. Önemli bir isteğinizi gerçekleştirmenin zamanı. Beklediğiniz, istediğiniz bir hayalinize, hedefinize ulaşabilirsiniz. İşte, önemli değişiklikler iş yerini çalkalandırabilir. Kiminizin  dostlar evinde oldukça önemli hareketlilik var, dostları sorgulama, güncelleme zamanı. Bir konuda çark sizden yana dönebilir. Ancak gerçekçi olmaya da önem verin. Biri size aşkını ilan edebilir!

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Tepenizde inanılmaz bir yıldız yığılması var Yay burcunda ve 11’inde yine Yay’da yeniay gerçekleşiyor. Bu hafta belki de diğer burçlardan daha fazla sizin için önemli bir hafta, adeta hayatınızı değiştiren bir gelişme damgasını vuracak gibi görünüyor. Bu yıldızlar kiminize önemli bir yasal sorun getirirken, kiminizin hayatını değiştiren, kariyerle ilgili önemli bir adımı atma zamanı. Ailede sağlığa dikkat etmek gerekir. Bu ara ya siz ya biri sizin başınıza bela olabilir dikkat. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder