30 Kasım 2015 Pazartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 28 KASIM-5 ARALIK 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

28 KASIM-5 ARALIK 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Yay’daki yıldızlar sizi destekliyor, hedeflerinizi eyleme dökebilirsiniz. Çabalarınızdan başarılı sonuç almak için iyi zamanlar başladı. Artan iş ve iletişim temponuz unutkanlık yaratabilir. Programlarınızı not edin, sonra uçuş saati, iş randevusunu vs kaçırmayın. Uzaktaki yakınları ziyaret edebilirsiniz. İş seyahati başarılı sonuçlar getirebilir. Aşk, ilişki cephesinde hareketlilik var. Birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise, romantik zamanlar geçirecektir.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Para ve sağlık evlerinizi etkileyen bir dolunay gerçekleşti geçen gün. Bunun etkisi bu hafta devam eder. Bu konulara özen gösterme zamanı. Parasal hedeflerinizi gerçekçi bir zeminde düzenlemek, beklenmedik masraflara karşı önceden önlem almak akıllıca olacaktır. Yeni iş, proje vs üzerinde detaylı çalışma yapabilirsiniz ancak somutlaştırmak, eyleme geçmek için erken görünüyor. İşte sorunlar olabilir. Sağlığa özen gösterin bu hafta da. Aşkta fedakarlık gerekiyor. 

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Sosyal hayatınızı canlandıran gelişmeler var. Yeni tanışacağınız insanlar size bazı fırsat kapılarını açabilir. Ancak öncelikle hedefinizi net ve doğru belirlemeniz gerekir. Kafanızı karıştıran durumlar var, aniden başka şeylere heveslenmeniz, hedeften çıkmanız mümkün. İlişki için önemli zamanlar, aile ve yakınlarla bir araya gelebilirsiniz nişan vs için. Ancak bir pürüz de var. Kiminiz yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bir düşmanlığa dikkat. Dost kişiler sizi kollayacaktır.  

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
İş ve sağlık evlerinizi hareketlendiren yıldızlar, hafta boyunca bu konulara dikkatinizi odaklayacaktır. İş değişikliği düşünen, yeni işe girmek isteyen olabilir. Ancak ani değişiklikler için istikrarsız yıldız açıları var. Kararlarınızı sağlıklı zeminde düşünmek, ani fikir değiştirmemek gerek. Sağlığı ihmal etmeyin, özen gösterin. Stresi çekmeyin, dinlenmeye vakit ayırın. Geçmişle yüzleşme zamanı. Ani aşka açık zamanlar. Parasal açıdan sevindiren gelişmeler var.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Girişimler açısından yoğun ve verimli zamanlardasınız, ancak hedefleriniz ve çabalarınızın maddi sonuçlarını almak için sabretmeniz gerekir. Reklam, tanıtım için iyi zaman. Yakın, aile ve sevdiklerinizle birlikte olabilirsiniz. Yaşlı bir yakının sağlığına dikkat etmek gerekebilir. Aşk için çok enteresan ve özel zamanlar. Aşk her an kapınızı çalabilir, kiminiz kısa sürede evlilik üzerine ciddi planlar yapabilirsiniz partnerinizle. İşte terfi veya başarı ödülü alabilirsiniz.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Bazı şeyleri geride bırakmak veya telafi etmek istiyorsunuz. Düşünceler kafanıza üşüşmüş. Büyük kararlar vermek için doğru zaman değil. Yavaş ilerlemek doğru olur. Parasal açıdan sevindiren gelişmeler var. Öte yandan sonunu kestiremediğiniz durumlar engelliyor ilerlemenizi. Ailede sağlık önemli, dikkat etmek lazım. Bir konuya nokta koyabilirsiniz. Taşınma veya seyahat gündemde. Hediye alabilirsiniz birinden. Sevildiğinizi görmek mutlu edecek.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Eğitim, resmi işler, yeni girişimler, ön planda. Ama kiminiz için haftanın bir numaralı gündemi aşk. Biri size kalbini kaptırabilir. Sizin de etkileneceğiniz biri ile ani ve büyük bir çekim oluşabilir aranızda. Aileden bir yakınınızın sağlık sorunu veyahut resmi bir konuda sorunuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Siz veya aileden birinin eğitimiyle ilgili bir sorunu aşmak için resmi bir başvuru yapabilirsiniz. Hatta beklemediğiniz yeni bir fırsat doğabilir bu konuda. 

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Para eviniz yıldız dolu, hem harcama var hem iyi kazanç. Para kazandıracak bazı hedeflerinizi yeniden gözden geçirip, size kazandıracak işlere odaklanın. Eğitim, lüks ihtiyaçlar, sağlık için harcama var. Bazı iş veya seyahat için para harcamanız mümkün. Ancak para da kazanıyorsunuz. Önemli biriyle iş anlaşması yapabilirsiniz, bir teklif gelebilir size. Büyük bir iş bu. Ancak kabul etmeden önce detayları düşünün. Gizli bir aşk veya sözlere dökülmeyen bir aşk olabilir.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yıldızlar burcunuzda, hareketli, aktif ve inisiyatiflisiniz. Kişisel hedefleriniz için kendinizi ortaya atmak zamanı. Yapacağınız farklı ve yeni şeyler dikkat çekecektir. İnsanların desteğini alacaksınız. İkna kabiliyetiniz yüksek. Ancak istikrarsız yıldız etkileri de var, onun için gözü kara davranmayın, ayaklarınızı sağlam basın. Aşk gündeminizde. Birilerinin beğeni ve ilgilisini çekebilirsiniz. Tarzınızda yapacağınız yenilikler beğenilecek. Biri size aşkını ilan edebilir.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Kontrolünüz dışında gelişmeler yaşıyorsunuz, bu canınızı sıkabilir, başkalarının kararlarını veya dış koşulların somutlaşmasını beklemek sabrınızı zorlayabilir ancak her şeyin bir zamanı var. Yeni bir konuda atılım yapmadan önce hazırlıkları yapmak, durumları gözden geçirmek zamanı. Kendinizi göstermek, parlamak için şahane zaman. Aşk hayatınızı hareketlendiriyor. Siz veya aileden biri duygusal konuda heyecanlı zamanlar yaşıyor. Ailecek bir tanışma olabilir.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Hayatınızı canlandıran, heyecan katan yeni gelişmeler var. Bir konuyu kabullenip sayfayı kapamak, yeni bir sayfa açmak size iyi gelecek, umut ve inancınızı tazeleyecek. Dikkatinizi doğru hedeflere vereceksiniz böylelikle. Bir seyahat veya katılacağınız bir toplantı, sergi, gösteri vs iyi gelecektir. Bir amacınızı gerçekleştirmeniz, hedefe ulaşmanız mümkün. Bu iş veya ilişki konusunda olabilir. Teklif alabilirsiniz. İş veya aşkta ikilem. Bir hayranınız çıkabilir.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Önemli ve hareketli bir hafta. Kiminiz işte, kiminiz ailede önemli bir konuyla meşgul olabilirsiniz. Önemli bir konuda ailecek bir araya gelmeniz mümkün. Bu bir parasal konu veya sağlık konusu olabilir. İşte, hayatınızın rotasını değiştiren önemli bir gelişme olabilir. Verdiğiniz bir söz veya üstlendiğiniz bir sorumluluk, görev beklediğinizden daha zahmetli olabilir. Ekstra harcamalar zorlayabilir. Parasal destek alacaksınız. İşte yönetimle çatışmanız mümkün. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder