25 Ağustos 2015 Salı

Başak'ta Şans Yıldızı Jüpiter'in Burçlara Etkileri

Başak'ta Şans Yıldızı Jüpiter'in Burçlara Etkileri


(Akşam Gazetesi Pazar Ekinde çıkan yazımın linki: 
http://www.aksam.com.tr/pazar/basak-bu-hafta-yine-tum-burclari-etkiliyor/haber-432781)

11 Ağustos 2015'te Başak burcuna geçen ve Başak'ta 1 sene kalacak olan Şans, girişim, genişleme ve bolluk yıldızı Jüpiter'in genel olarak etkilerini geçen Pazar yazımda yazmıştım.

Şimdi Başak'taki Jüpiter'in burçlar üzerindeki etkilerine bir bakalım...

Transit Jüpiter 1 sene boyunca Başak'ta kalarak sizleri hangi konularda ve nasıl etkileyecek?

Koç

Başak sizin iş, çalışma ve sağlık evinizde kalacak bir sene boyunca. İşlerinizi başarıyla sürdürmek için sizden fedakarlık istiyor Jüpiter. Ayrıca dereyi görmeden paçayı sıvazlayın diyor kiminize sağlık, kiminize para ve iş konusunda. Hatta parasal götürüsü fazla olan bir konu sizden başka konularda maddi fedakarlık isteyebilir. Bu kiminiz için sağlığınıza kavuşmak adına bir operasyon kararı olabilir, kiminiz için işleri büyütmek adına maddi masraflar olabilir. Diğer transit yıldızları hesaba kattığımızda, sizi uzunca bir süre fedakarlık bekliyor bir konuda ama sonucu beklediğiniz gibi başarı olacaktır hiç merak etmeyin. Bu sene Ekim ayı sizin için dönüm noktası.

Boğa

Jüpiter size dost burç olan Başak'ta kalacağı sürede bir çok konuda hayatınız ilerleme ve gelişme kaydedecektir. Bazı lüks yaşam beklentilerinizi gerçekleştirmek, hayatınıza çeki düzen verebilecek, daha düzgün ve daha iyi koşullarda yaşamak için atılıma geçeceksiniz. Bunlar için güzel hedefler koyun. Maddi açıdan destekleneceğiniz bir yıl olacaktır, beklentilerinizi ve hedeflerinizi maddi destek ve şanslar sayesinde daha kolay gerrçekleştirebileceksiniz. Evlenmek, çocuk yapmak, ev almak gibi büyük bir hedefiniz hayat bulacaktır. Hedeflerinizde esnek olun ama yolunuzdan şaşmayın. Yeteneğinizi değerlendirmek için eğitim ve iş fırsatlarını değerlendirin. Diğer yıldızların Jüpiterle açısına bakınca, parasal ve başka türlü hedeflere koştururken, sağlığınızı ihmal etmeyin derim. Alışkanlıklarınızı ona göre düzenleyin yeniden.

Ikizler 

Jüpiter size kariyer ve iş alanında önemli değişimler getirebilir. Ancak yolunuzu görmeniz başta biraz zor olabilir. Neptün'ün kariyer evinizden Jüpiter 'le sert etkileşimi sizi kararlar alırken şaşırtabilir. Köklü bir değişikliği önce sevindirip sonra bir bilinmeze doğru gitme duygusu içinde bırakabilir. Bundan dolayı mümkün mertebe kesin kararlar almadan önce, yeni şartları deneyerek görmek yolunu seçmenizde fayda var. Fakat hayat da sizi risk almaya davet edecek gibi görünüyor. Seçim sizin. Parasal açıdan iyi, koşullar açısından değişken ve belirsiz durumlar yaşarsınız. Tabii iyi tarafı da olabilir bu durumun, belirsizlik yeni bir şeyi denemenin acemiliğinden dolayı olabilir sadece. Farklı ve bilmediğiniz bir yerde işe girmek, kent veya ülke değiştirmek veya kiminiz boşanarak kiminiz tam tersi evlenip yeni bir ev hayatına başlamak gibi...

Yengeç

Jüpiter sizin iletişim, kardeşler, eğitim, yollar, plan ve düşünceler evinizde kalacak bir sene boyunca. Bu süre zarfında, yakın çevrenize yerleşen yakınlarınız olabilir. Aile ve yakınlarla daha sık görüşebilir, aranızdaki iletişim ve bağı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Siz başka bir yere yerleşmek isteyebilirsiniz. Ancak bu uzak bir yer olmasa gerek. Kiminiz yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Aile içinde mal, miras vs konusu gündeme gelebilir ve bunun çözüme kavuşması düşünce ve planlarınızda değişiklik yapmanıza yol açabilir. Ağustos-Ekim bu konuda dönüm noktası sizin için. Bir hedefinize ulaşmak için başka bir şeyden vazgeçebilirsiniz. Başkalarına değil kendinize güvenmeniz sağlıklı düşünme ve karar verme yetinizi güçlendirir. Ailede birinin kararları sizin de kararınızı etkiler yine de. Sağlık konusu da sizin planlarınızı etkileyecektir.

Aslan 

Jüpiter Başak'ta bir sene kaldığı sürede sizin para evinizi etkileyecektir. Kiminiz yeni bir hayat kurmak için, kiminiz yeni bir girişime adım atmak için masraf yapabilirsiniz. Öte yandan miras, vergi, sigorta, ortak hesaplar ve yatırım konusunda zaman zaman krizler yaşayabilirsiniz. Gerek parasal her tür konuda gerek girişim konusunda yavaş ve planlı gitmeniz gerekmektedir çünkü beklenmedik sorun ve parasal krizler sizin önünüzü kesebilir, acele adımlar geri tepebilir. Bir yere yerleşme kararı veren olabilir ayrıca, bunun için kesin şartları organize etmeden önce adım adım ilerlemekte fayda vardır. Bir taraftan sene boyunca iyi para kazanırsınız diğer taraftan masraflar çıkar. Denge önemli sene boyunca. Maddi şartları daha iyi noktaya taşımak amacıyla ek iş yapabilirsiniz, hatta yeni br mesleki statü edinebilirsiniz.

Başak

Şans yıldızı Jüpiter burcunuzda kalacak bir sene boyunca. Jüpiter kişiye şans vermekle birlikte, zıt burcunuzda yer alan Neptün ve Kiron, ayrıca Yay'da Satürn faktörü işleri biraz karışık ve çetrefil yapabilir. Bütün bunları hesaba kattığımızda, evet yeni bir yola giriyorsunuz, hayatınızda önemli değişiklikler yapıyorsunuz ancak bazı koşul ve aksilikleri de hesaba katarak kararlar almalı ve ona göre artı-eksilerini iyi hesaplayarak adımlar atmalısnız. Eylül ve Ekim sizin için bir dönüm noktası olabilir bu bakımdan. Yeni bir başlangıç yapıp, iş ve ev, yerleşim konusunda radikal karar alabilirsiniz. Riskleri hesap etmeden adım atmak doğru olmaz sizin için. Önünüzü görerek ilerleyin.

Terazi

Jüpiter ruhsal alem evinizde kalacak bir sen boyunca. Kendinizle zaman zaman baş başa kalmak isteyecek, hayattan beklediklerinizi, yaşadığınız duyguları sorgulayacak, farkında olduğunuz veya olmadığınız, içinizde uyanan yeni duyguları, istekleri anlamaya başlayacaksınız. İçten, ruhsal ve duygusal değişimleri fark edeceksiniz. Ne istiyorum? Hayattan ne bekliyorum? Beni ne mutlu eder? Bunun gibi sorulara cevap arayacaksınız. Yeni ruhsal uyanışlar yaşayacaksınız. Hayatın koşturmasından biraz olsun uzaklaşıp, anda kalmanın huzuruna kendinizi bırakmak isteyecek, hep bir şeylerin peşinde koşmaktan sıkılıp, amaçsızca ve keyif içinde dolaşmak isteyeceksiniz. Değişen yeni sizin sesini giderek duyacak ve yeni sizi hissedeceksiniz. Bol seyahat yapabilirsiniz yıl boyunca. Sık sık ortamdan uzaklaşıp başka yerleri gezmek isteyeceksiniz. Sağlık önemli. Sağlığınıza önem göstermeniz gerekir.

Akrep

Jüpiter Başak'ta sizin idealler, amaçlar evinizde kalacak bir yıl boyunca. Bu süre zarfında önemli bir ideal veya isteğiniz için düğmeye basacak, harekete geçeceksiniz. Bunun için dost kişilerden destek talep edecek ve beklediğiniz desteği alacaksınız. Dostluklar, arkadaşlıklarınızı sorgulayacaksınız. Kimiyle barışırken, kimiyle aranız açılabilir. Kimiyle de çok özel dostluklar geliştirecek, birlikte amaç birliği kuracak, hatta mesleki veya bir ideal üzerine dayanışma oluşturup, bir grup, dernek bile kurabilirsiniz. Bir yeteneğiniz üzerine eğitim alabilirsiniz. Ek gelir getiren bir işe adım atabilirsiniz. Mesleki bir ödül alabilirsiniz. Bekarsanız evlenebilirsiniz.

Yay

Jüpiter Başak'ta sizin kariyer eviniz üzerinde gezecek bir sene boyunca. Dolayısıyla en başta kariyer üzerine gelişmeler yaşayabilirsiniz bu sürede. İş ve kariyer dolayısıyla seyahatler yapabilirsiniz bolca. Kiminiz başka kent veya ülkede yeni bir işe başlayabilir, oraya yerleşebilirsiniz bu vesileyle. Kiminiz de yeni bir kariyere odaklanıp, kariyer değişikliği yapabilirsiniz veya iki iş birden yapabilirsiniz. Kendinizi gösterip işinizden beklediğiniz tanınma, saygınlık ve parayı kazanabilirsiniz. Jüpiter kiminize güzel bir evlilik kapısı açabilir, yuva kurabilirsiniz. Öte yandan işten dolayı evle ilgilenmek zor olabilir. Mars Akrep'te kalacak uzun süre, size iş seyahatleri yaptırır. Kiminiz de aşkı gözden ırak yaşayabilirsiniz veya partnerinizle görüşmek için seyahat edebilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

Oğlak

Jüpiter Başak'ta kalacak bir sene boyunca, sizin uzun yollar, yurt dışı, resmi işler, yüksek eğitim evinizde. Başak sizinle dost burçtur dolayısıyla bir yıl boyunca maddi-manevi faydasını görürsünüz. Ektiklerinizi biçme zamanı diyebilirim bu süre, Başak hasat demektir, emek demektir, nihayet emeklerinizin karşılığını daha kolay elde edebileceksiniz. Kiminiz eğitim hayatına başlayabilir, kiminiz eğitim verebilirsiniz, kiminiz de daha yüksek bir eğitime başvurabilirsiniz. Şimdi ve ileride kariyerinize faydası olacak ve mevkinizi yükseltecek bir eğitim olur bu. Terfi ve tayin beklentisi olan kişiler nihayet isteğine ulaşabilir. Eylül-Ekim ayı sizin için de dönüm noktası görünüyor. Sizin de sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor bu arada. Yasal işler, miras, dava gibi konular lehinize sonuç verebilir Jüpiter'in dost desteğiyle. Bol seyahat yaparsınız. Başka yerden iş teklifi alabilirsiniz. Evlenip başka yere yerleşen olabilir aranızdan.

Kova

Jüpiter Başak'ta yatırım, banka hesapları, ortak mallar ve ortak hesaplar, ödemeler, sigorta, vergi ve sağlık evinizde olacak bir sene boyunca. Bu konuda var olan sorunları önce krizler yaşayarak sonra çözümlerini bularak halledebileceksiniz. Evli olanlar evliliğine dikkat etmeli, aksi takdirde boşanmak ve nafaka gibi resmi meselelerle uğraşabilirsiniz. Miras, sigorta, vergi veya emeklilik gibi mali konular gündeminizde olur. Maddi bir yatırımın sahibi olmak size güç verecektir bu sürede. Maddi olara bir konu fedakarlık isteyebilir sizden. Ya birine maddi destek yapmanız gerekir, ya bir şey elde etmek için maddi bir bedel ödemeniz gerekebilir.

Balık

Zıt burcunuz Başak'ta bir sene boyunca kalacak olan şans yıldızı Jüpiter sizi zaman zaman ikileme koyabilir, şaşırtabilir çünkü burcunuzda epeydir kalmaya devam eden Neptün ve Kiron ile karşıt açı yapacak olan Jüpiter iliskiler üzerinizden ezberlerinizi bozacak gibi görünüyor. Evli Balıklar evliliğine daha özen göstermeli, aksi takdirde ilişkilerde duygusal problemler tıkanıklık yaratır, siz veya eşiniz kurtulmak için boşanmayı seçebilirsiniz. Bekar Balıklar ise tam tersi evlenmeyi seçebilir. Öyle veya böyle ilişki hayatınızda değişiklik yaşarsınız. Mesleki olarak daha iyi bir noktaya gelmek, dikkatleri çekmek isteyebilir ve iyi çıkışlar yapabilirsiniz dost kişilerin de desteğini alarak. İşten dolayı seyahatler yapabilirsiniz veya evi taşıyabilirsiniz, hatta kiminizin kaldığı iki evi birden olabilir. Iş veya aşk hayatınızda dedikodu, entrika vs dikkat etmeniz gerekir, adınız yanlış yerlerde çıkmasın, kimlerle dost olacağınızı kimlere mesafe koymanız gerektiğini bilmelisiniz. 



Parlak Şans yıldızı sizinle olsun..!

Astrolog Semavii 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder