21 Haziran 2015 Pazar

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 20-27 HAZİRAN 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

                                          AKŞAM GAZETESİ İÇİN
            ASTROLOG SEMAVİİ’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

20-27 HAZİRAN 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

NOT: BU HAFTA AKŞAM GAZETESİNDE BİR DURUMDAN DOLAYI HAFTALIK BURÇ YORUMUM YAYINLANMADI. HAFTAYA DURUM DÜZELİR. BU HAFTA İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMUMU BURADAN YAYINLIYORUM. YORUMSUZ KALMAYIN ASTROLOJİ SEVELER. 

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Öncelikle iletişim, eğitim, seyahat, iş görüşmeleri, dışarıda yapılması gereken işlerle meşgulsunuz. Para geliyor. Sonra Güneş ve Mars Yengeç’e girince, evinizde dinlenmek, evle ilgilenmek zamanı. Kiminiz evle ilgili bazı planlarını gerçekleştirmek, kiminiz işle ilgili yeni bir başlangıç yapmak üzeresiniz. Bir bitiş yeni bir başlangıç getirecek. Aşk mutlu ediyor.  


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Para haftanın ana konusu yine. Daha çok para kaynağı hedefinizi gerçekleştirmek için çok çalışacaksınız. Gelen para gidiyor ama işler de artıyor. Güneş ve Mars Yengeç’e girdikten sonra, bir hedefinizi gerçekleştirmek üzere dostlar veya yakınlarla temas kuruyorsunuz. Seyahat, eğitim, becerilerle ilgili üretken ve başarılı bir dönem başlıyor. Aşk ve tutku yan yana.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Yeniayın canlandırıcı etkisiyle yüksek enerji dolusunuz. Bu güzel enerjiyi yapmanız gereken işlere odaklarsanız, kısa sürede birçok işleri başarıyla halledersiniz. Yeni bir işe girmek isteyen için güzel fırsatlar doğuyor aniden. Yaratıcı işler için şahane zamanlar. Bir müjde var, sevinçli bir haber var. Kiminiz işle ilgili kiminiz aşkla ilgili çok mutlu eden bir gelişme yaşayacaksınız.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Haftanın ilk yarısı kafanızda planlar, düşünceler gidip gelecek. Önemli kişilerle görüşmeler yapacak, destek alacaksınız. Bir dönemi geride bırakmak üzeresiniz. Haftanın ikinci yarısı Güneş ve Mars burcunuza girdikten sonra, yeni bir başlangıç için harekete geçiyorsunuz, beklediğiniz şeyler gerçekleşiyor tek tek. Taşınma veya seyahat gündemde. Para geliyor.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Venüs ve Jüpiter burcunuzda, iki şans ve bereket veren yıldız sizinleyken, sırtınız yere gelmez bu ara. Plan ve istekleriniz için atak olun. Ancak bu güzel şansı şımarıklık yapıp harcamayın sakın, kıymetini bilin. Bu ara en çok aşk yüzünüzü güldürecek, büyük bir aşk hayatınıza girdi girecek. Bir aşk veya evlilik teklifi var kiminize, kiminiz bir başarınızı kutlayacaksınız. Bir seyahat var, aileyle görüşme var.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Haftanın ilk yarısı işle veya resmi konularla ilgili pürüzleri çözmek için çabalarınız güzel sonuç verecek. Daha sonra Güneş ve Mars Yengeç’e girince, yeni bir iş hedefiniz için harekete geçecek, dost kişilerden destek alacaksınız. Bu sizin bir dileğinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak akabinde. Bu arada, sizin bir yakın veya dosta destek olmanız da gerekebilir ayrıca.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Yollar, aile konuları, resmi işler, eğitim veya yeni ve önemli iş görüşmeleri gündeminizde halen. Resmi veya önemli bir planınız için Yeniayın enerjisi sizin işlerinize hız verecek, güzel haberler ve gelişmeler gelecek arkasından. Kiminiz yeni bir eğitime, kiminiz yeni bir iş veya projeye adım atacaksınız. Birinden güzel bir müjde alacaksınız. Yeni bir aşk doğabilir her an.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Yeniay bir parasal konuyu geride bırakmanız için size destek veriyor. Ayrıca birinden veya bir yerden maddi destek veya beklediğiniz para geliyor. Mars-Satürn etkisinde,  25’ine kadar sakarlık, kaza ve sağlık konusunda dikkatli olmak gerekir. Kariyerinizde parlama fırsatı devam ediyor. Kiminize yeni bir aşk var, kiminizin partneriyle arasında yeniden aşk ve tutku canlanıyor.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Dileyin Şans yıldızınız Jüpiter’den ne dilerseniz. Şanslı ve büyülü bir dönemdesiniz. Adeta eski bir dönemi ve sorunlarınızı geride bıraktıracak bir şans geliyor kapınıza. Kiminizi önemli bir iş, eğitim veya projede parlatacak, kiminizi parada, kiminizi aşkta mutlu edecek bir şans hayatınıza giriyor. Bunun için büyük düşünün, büyük isteyin ve hevesle, gayretle adımlar atın. Şans sizinle.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Haftanın ilk yarısı yoğun tempoyla bitmesi gereken işleri bir çırpıda bitirecek, birçok işi geride bırakacaksınız. İş veya evde bir taşınma veya bir seyahat gündemde. Eski bir meseleyi halletmek için harekete geçiyorsunuz, parasal veya kariyerle ilgili bir mesele olabilir bu. 24’ünde Mars zıt burcunuz Yengeçte, birkaç gün sakarlık, kaza ve kavga riskine dikkat derim.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Venüs ve Jüpiter zıt burcunuz Aslandayken, beklediğiniz destekler geliyor. Dost kişilerden şans getiren fırsatlar, teklifler var size. Değerlendirin, kıymetini bilin. Resmi bir konuda devam eden bir sorunla yine meşgul olacaksınız. İşler ve sorumluluklardan arada bir uzak durup, eğlenmeye vakit ayıracaksınız. Belki kısa bir tatil iyi gelecek. Aşk için şahane zamanlar.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Haftanın ilk yarısı evdeki problemlerle meşgulsunuz. Kiminiz de işte yeni bir adım atmak istiyorsunuz, ancak pürüzler engelliyor olabilir. Haftanın ikinci yarısında Güneş ve Mars dost burç Yengeç’e geçtikten sonra, pürüzler geride kalacak ve özgürleşeceksiniz, yeni bir yola girebileceksiniz. Agresif ve aceleci hareket etmeyin, planlı ve pozitif düşünce ile kararlar alın. Aşk içinizi kıpırdatmaya başlıyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder