18 Şubat 2014 Salı

Astrolog Semavii’den Şubat 2.Yarı Burç Yorumları

Astrolog Semavii’den Şubat 2.Yarı Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)
6 Şubattan beri devam eden ve ay sonuna kadar sürecek olan Merkür retrosuna dikkat! Teknolojik aletlerinizi, evdeki aletlerinizi koruyun, yeni girişimlere başlamak değil, elinizdeki işlere odaklanın.
 
Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
6 Şubattan beri ve ay sonuna kadar Merkür retro yani geri harekette olacak, yeni şeylere başlama değil, eski işleri bitirme ve bir mola verme zamanı.
18-20 Şubat arasında sakarlık, kaza ve tartışma risklerine dikkat, özellikle 18-19’da. Öte yandan, aynı günlerde çatışmaları akılcı konuşmak güzel çözümler getirir, işbirliği çözüm getirir.
Başkalarının öne çıkması sizi rahatsız edebilir ama ekip çalışması, bu çalışmanın içinde herkesin yeri önemli, önemli olduğunuzu hissettiren olaylar sizi mutlu edecek.
Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Mevcut işlerinizi tamamlayıp elden çıkaracaksınız.
18-19 Şubatta evde, işte sakarlıklara dikkat. böbrek, bel ağrısı gibi sorunlara karşı önlem almak lazım. 18 şubatta güneş balık burcuna geçince, bir isteğinizi gerçekleştirmek üzere harekete geçeceksiniz, arkadaş gruplarıyla yoğun görüşmeler var ayrıca. Güneş tepedeyken, taleplerinizi net ve açık ifade edin derim.
İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Yeni bir şeyle ilgileneyim derken daha önceki işler üzerine sürpriz randevular devreye girince başladığınız işler yarım kalabilir. En güzeli ay sonunda dönmek üzere planlarınızı yapın ama günün getirdiklerine odaklanın.
18-20 Şubatta sakarlık, kaza risklerine dikkat. Sözlere dikkat. Seyahat iyi gelir bu hafta size. yeni ve taze sürpriz gelişmeler getirir yollar ve uzaktan gelen haberler. Evde ve işte düzene önem verin, dağınık işlerinizi toparlayın. Hafta sonuna doğru ruhunuzu aydınlatan, tam benlik diyeceğiniz veya sizi amacınıza ulaştıracak bir iş gelişmesi olabilir. Önemli bir konu aydınlanacak ayrıca.
Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Evde ve işte sakarlıklara, kazalara dikkat edin 18-20 Şubat arasında. Bel ve sırt ağrısı vs dikkat. Evde ve işte karışıklıklara ve bir şeyleri unutmamaya dikkat edin. Hafta sonu bir dileğiniz gerçekleşecek, mutlu eden bir şey var. umut veren bir gelişme bu. Ayrıca sevdikleriyle bir araya gelmek için iyi zaman. Kimi yengeçler romantik bir teklif alabilir.
Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
15-18 arası yediğiniz, içtiğinize dikkat edin, gıdalara ve ödem konusuna önem verin. Bu ay sağlığa önem verin. 18-20 Şubat sakarlıklara dikkat derim. Trafikte aksilikler yaşanabilir dikkat. Hafta sonu yanlış anlama, bir sırrın dışarı sızması konusuna dikkat, herkese her şeyi söylemeyin derim. Öte yandan, işlerinizi titizlikle yapın elden çıkarın, yoğunluğunuzu hafifletin. Sevdiklerinizle baş başa kalmaya zaman ayırın. Yoğun sosyal hayat ve iş temposu düşüyor, dinlenmeye zaman ayırma zamanı.   
Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
İş ve sosyal hayat aktifleşecek 18’inden itibaren. Birilerinin olur olmaz sözleri, dedikodu vs canınızı sıkabilir, çevrenizde bulunan kişilerin niyetlerine dikkat edin bu ara. Öte yandan elinizdeki işleri başarıyla yapmak, teknik sorunları halletmek için iyi bir zaman. Birileriyle bir konuda anlaşma yapmadan önce detayları halledin. Hayat görüşü veya sosyal yaşam tarzı size uymayan birine mesafe koyabilir, arkadaşlığı bitirebilirsiniz.
Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
18-20 arası birileriyle tartışma, çatışma ve kaza risklerine dikkat edin.  Söyledikleriniz birilerini incitebilir, tepki çekebilirsiniz. Evde veya işte duygusal çatışma, tartışma olabilir, evle ilgili masraflar biraz canınızı sıkabilir. Yeni iş arayanlar için iyi zaman, ancak Merkür retrosu varken acele etmeyin karar vermeden önce.
Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Mars ruhsal alem evinizdeyken, sizi sıkan şeyler iyice bunaltmakta. Tam isyan edecekken sevdiğiniz birinin sürprizi size ilaç gibi gelecek.
İşte güçten vakit ayırıp sevdiklerinizle bir arada olmak için hafta sonu fırsat bulacaksınız.  Biraz dışarı çıkmak, sırf kendiniz için vakit ayırmak mutlu edecek sizi. görmezden geldiğiniz bir konu varsa eğer, işaretlerini verebilir.. Sorunları hafife almayın derim.. Yakınlarla duygusal çatışma yaratan küçük görünen sorunlar giderek büyümeden sorumluluk alın derim.
Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Arkadaşlarla yoğun görüşmeler yaparsınız, birileriyle iş birliği yapmak, sohbet esnasında yapılan fikir alışverişleri güzel işbirlikleri getirebilir. hızlı ve üretken, verimli ve güzel işbirliklerine açık bir zaman. Parasal konuda anlaşmazlıkları hafife almayın, detayları atlamayın derim. Haberler almak için bol aktif bir zaman. Hafta sonu dinlenin, yorgunluk dikkat dağınıklığı yapabilir. 18-20 Şubatta birinin beklenmedik çıkışı sizi şaşırtabilir.
Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
18-20 Şubatta sakarlık ve kaza risklerine dikkat.
Başarılı işler çıkarmak bakımından iyi ve verimli bir haftadasınız halen. Hatta size iş için daha önce başvuru yapanlar geri dönüş yapabilir. işte kendinizi ortaya koymanız, tavrınızı net ortaya koymanız saygınlık kazandıracak. Ancak bazı anlaşmazlıklar veya resmi konularda yaşanan sorunları çözmek biraz zaman alabilir. Tereddüt hata yaptırır, iyi düşünün ve ondan sonra vazgeçmeyin tavrınızdan. Yoksa bir konuda geri adım atan siz olursunuz. 
Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Başarı için güzel zamanlardasınız halen. Sözlerinizle insanları etkileyebilirsiniz, işte sorunlar sizin sözleriniz üzerine çözülebilir, çözüm otoritesi sizsiniz. Teknik işlerinizi halletmek için iyi zamandasınız. Yaptığınız dikkat çeken işler size akabinde bu hafta sonundan itibaren para kazandıracaktır.
18-20 Şubat arasında sakarlık, resmi evraklar ve kaza risklerine dikkat edin derim. ayrıca bir evrakı veya mesajı yanlış yere göndermemeye çalışın ya da eksik evrak göndermeyin, dikkatli olun.
Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
18-20 Şubatta sağlığınıza ve parasal konuda ani sorunlar yaşamamaya dikkat edin derim. banka işlerine dikkat edin. Parasal konuda tartışma yaşanabilir, işbirliğinde parasal kökenli sorunlar çıkabilir. Hafta sonu bir konu açığa çıkabilir, birileri bir sırrı açığa vurabilir, sizin tavır almanız gereken bir durum oluşabilir. Veya elinize geçen bilgi veya rapor sizi düşündürebilir.
Öte yandan yeni fırsatlar sizi canlandıracaktır. Aktif ve önde olacaksınız. Sosyal hayatınıza özen gösterin, kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırın, yoksa şikayetler alabilirsiniz.

Parlak şans yıldızı sizinle olsun!..
Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder