28 Temmuz 2013 Pazar

Semavii’den 2013 AĞUSTOS AYI Burç Yorumları

Semavii’den 2013 AĞUSTOS AYI Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)

"AŞK VE İLİŞKİLER ASTROLOJİSİ" KİTABIM NİHAYET TÜM KİTAPÇILAR VE TÜM D&R'LERDE. DESTEĞİNİZİ VE KİTABIMLA İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
2013 Ağustos ayının gökyüzü hareketleri:
Bu ay Yeniay 6 Ağustosta 14.5 derece Aslan burcunda doğacak. Dolunay ise 21 Ağustosta 28 derece Kova burcunda doğacak. Burçları bu dereceye yakın olanlar için başlangıç ve bitiş/tamamlanma zamanları.
Pratik olarak söylersem, 14.5 Aslan derken, Ağustos ilk yarısı doğanları, 28 derece Kova derken, Kova burcunun son derecelerinde yani Şubat 15’den sonra doğanları kastediyorum.
Diğer gökyüzü hareketleri:
Yengeçte gezen Merkür 8 Ağustosta Aslan burcuna geçecek ve 23 Ağustosta Başak burcuna geçecek. Merkür bu ay oldukça hızlı, anlaşılan bizlere bir yığın olaylar, haberler taşıyacak.
Güneş Aslanda geziyor halen, 22 Ağustosta Başak burcuna geçecek.
Venüs Başak’a geçmiş durumda, 16 Ağustosta yönettiği burç Teraziye geçecek.
Mars Yengeçte gezmekte, 28 Ağustosta Aslan burcuna geçecek.  
Geçen ay transit Satürn retrodan çıktı, düz pozisyona geçti, onun haricinde diğer tüm ağır top yıldızlar retro’da kalacak ay boyunca.

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Bu ay Mars biraz agresif ve gergin, ve Mars sizin yıldızınız olunca, sabretmek, esnek davranmak size düşüyor. Çünkü marsın gergin enerji yüklemesiyle sizin ani çıkışlar, öfkeli çıkışlar, sert tepkiler ve dikkatsiz hareketler yapmanız en başta size zarar verir. O yüzden bu ay her şeyi sakin, esnek ve sabırla halledin derim, ayrıca her şeyi bir anda halletmeye kalkmayın, adım adım tek tek..
Bu ay ayrıca, ya yönetim takımıyla ya da bir aile büyüğüyle ilgili bir sorun olabilir. Ve siz bu sorunu çözecek kişi olabilirsiniz. Belki birini bir buhrandan kurtarmanız gerekebilir hatta. Veya birinin bir yasal sorununu çözmeniz gerekebilir.
Diğer Koçlar ne durumda bakalım..
Maddi sorumlulukları olan Koçlar, bunu aşmak için güzel fırsatlar yakalayacaktır, özellikle Yeniayın dost burç Aslanda doğacağı 6 Ağustos itibariyle yapacağı güzel ve parlak girişimler işe yarayacaktır, maddi çarkı kırmayı başaracaktır.
Güzel bir girişim ses getirecek hatta, önemli kişilerin onayını, beğenisi ve desteğini alacaktır.  
Ancak ne yaparsanız yapın önce kendinize güvenin, kimseye yaslanmayın, kendinize güvenin derim. Çünkü gerçekten sadece sizin için değil, herkesi etkileyen dışsal gezegensel açılar var bu ay. Birine fazla güvenirsiniz ama o kişinin bazı beklenmedik aksilikler yaşaması sizin de beklentinizi boşa çıkarabilir, kişiler kendi dertleriyle baş başa kalıp sizinle ilgilenemeyebilir. Bu türden sorunlar, çözüm için sabır gerektirir.
Yine de, girişimler adına, şanslar adına iyi bir aydasınız, bence güvendiğiniz projeler, işleri tam da ortaya koyma zamanı. Vazgeçmeyin.  
Bu ay, siz da dahil, bir aile büyüğü varsa, sağlığıyla ilgilensin derim, özellikle tansiyon, ani rahatsızlık veren sağlık konusu önemli. Özellikle ayın ilk 10 günü ile ayın son haftasında dikkatli olunması gerekir. Sıcaklara karşı dikkatli olun ayrıca. Yollarda da dikkatli olun, sakin ve dikkatli olun derim. Evin güvenliğine de önem verin, ütüyü prizde unutmayın mesela.
 Bu ay tatil bakımından iyi görünüyor, güzel, keyifli bir tatil imkanınız var.
Yeni iş düşünen Koçlar için, ayın 22’inden sonra güzel bir iş görünüyor. İşine devam edenlerinse, yönetim takımından istediği bazı talepler olacak, bu başta engelle karşılaşsa bile, daha sonra, güzel bir anlaşma sağlanacaktır. Yönetim takımından istediğiniz bir şey varsa, kimseyi araya koymayın, kendiniz halledin derim.
İş sahibi olan Koçlar ise, ayın ikinci yarısı işe yeni birini alabilir, yetenekli, becerikli ve çalışkan biri olacaktır yeni giren kişi.
Yatırım bakımından iyi bir aydasınız. Taşınma için iyi bir zaman ayrıca.
Aşka bakalım.. Aşk bu ay zor görünüyor sizin için. Hareket,  kıpırdanma var ancak, aşk değil gelen kanımca.. Tutku, gel geç heves olabilir. Yeni aşk bekleyenler biraz sabredecekler.
Bazı Koçlar ise, var olan ilişkide, bir sorun yaşayabilir. Bir kavga, tartışma söz konusu olabilir. İlişkide dikkat etmek gerekir. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın derim.
Ay sonunda bir seyahat söz konusu olabilir.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Sevgili Boğalar, yine zor ama bir o kadar da dolu, önemli tecrübelerle geçen ay daha…
Satürn zıt burcunuz Akrepte gezdiği sürece, kolay dingin zamanlar pek beklemeyin, öte yandan, en büyük kazanımları, başarıları, yapmak istediğiniz büyük değişimleri de başarabileceğiniz zamanlardasınız, bunu da bilin, zor ama sıradan olmayan, özel zamanlardasınız.
Şimdi, ayın sonuna kadar dost burçlardan biri olan Yengeçte gezen bazı yıldızlardan dolayı yıldızların desteğini alıyorsunuz.
Bu ay kardeş, ve yakın dostlarla güzel bir anlaşma, birlik beraberlik söz konusu. Sizin onlara onların size desteğiniz ile, güzel sonuçlar almanız mümkün. Hem onların hem sizi bazı önemli sorunlarını çözmek, önemli bir hedefi gerçekleştirmesi mümkün.
Hayli olay dolu, enteresan bir ay, dikkatli yapmam lazım yorumu. Hem zor hem çok ilginç bir ay.. Bu ay, iyi kötüye kötü iyiye dönebilir dikkatli ve sağduyulu ve inisiyatifli davranılmazsa..
Kiminiz de, ay sonunda önemli bir fikrinden, kararından vazgeçecek görünüyor.
Sizi de, Aslan burcu gibi uyarmak isterim çünkü bu ay ayın başında ve sonunda sabit nitelikli burçlar için hayli sert açısal bağlantılar var. Son derece sabırlı, akıllı, sağduyulu ve sorumlulukla harekete gerekiyor bir konuda.
Ayın ilk 10 gününde, sözlerinize dikkat edin, insanları kırmamaya çalışın, demek istediğinizi net ve açık ve düşünerek anlatın.
Kafanız bir çok konuda git gel yaşayabilir, çok şeyi bir anda yapmak isteyebilirsiniz, ama gerçekten ne istediğinizi anlamak için düşünmeye zaman tanıyın. Verdiğiniz kararlardan da vazgeçmeyin. Doğru kararları aslında ayın ilk 10 gününde verirsiniz, sonrada karar değiştirmeyin derim.
Ayın sonunda kiminiz biriyle ciddi bir tartışma ve yol ayrımına gelebilir. Ciddi bir tıkanma, çatışma yaşanabilir, bu kişi bir büyük kişi olsa gerek, kiminizin ailesinden, kiminizin ise, iş veya dost çevresinden büyük kişi olabilir. bu çatışma  kazananın olmadıgı bir çatışmaya dönebilir. Dikkat edin derim.
Diğer bir olasılık ise, bir kısım Boğaların, özellikle anne veya anne tarafından birinin sağlık sorunu belirebilir, bundan dolayı aniden bir seyahat söz konusu olabilir. Ama panik yapmayın, durum bir süre sonra rayına girecektir. Sonuçta şans yıldızı Jüpiterin güzel kontakları sizi ve yakınlarınızı koruyacaktır.
Ayın güzel olaylarına bakalım şimdi.
Bu ay iş konusunda ataktasınız, mars, Jüpiter, Merkür desteği altında, önemli ve yetkili kişilerin desteğini alacaksınız, kiminiz önemli ve yetkili biriyle bir işbirliğine gidebilir, bir anlaşma imzalayabilir. Ancak daha sonra işbirliği yaptıgınız  kişinin bir takım başka sorunları işleri aksatabilir, buna aldırmaz, sabrederseniz işbirliği devam eder, yoksa yapılan işler bir süre sonra kesilebilir. Bana sorarsanız, sabredin, ve yapılan işbirliğinden vazgeçmeyin. Fakat koşulları oluşturmadan önce iyi düşünün ve net konuşun o kişiyle. Yoksa yönetilmekten rahatsız olabilirsiniz, diğerinin isteklerine göre davranmak sizi rahatsız edebilir.
Bu ara bol bol sizi ilişkiler üzerinden hayatla ve kendinizle yüzleştirecek tecrübeler yaşayacaksınız, ona göre insanlarla bir araya geleceksiniz. kadersel birlik, tanışmalar, kadersel bir araya gelmeler söz konusu. Hayatınızı ve yaşam tarzınızı, kişiliğinizi etkileyen ve değiştiren tecrübelere doğru yol alacaksınız.
Bu ay kiminiz bir egitim almak için harekete geçebilir. Egitim konusunda çok iyi bir dönemdesiniz, mutlaka degerlendirin.
Yazı ile işi olanlar veya müşteri ağını genişletmek isteyenler için son derece yararlı bir ay olacaktır, kalıcı ve özel işbirlikleri, tanışma, tanıtım yapma zamanlarındasınız. Beklentilerinizi karşılayan bir başarı grafiği yakalayabilirsiniz. Hatta bu aydan itibaren özel olarak ağırlık vereceğiniz kişi ve işler sizin artık hayatınızın bir parçası olabilir.
Aşk var mı dersiniz, Venüs aşk evinde gezerken, neden olmasın, bu ay aşk size de gülebilir. Kadersel bir aşk için enteresan bir ay.. Ancak bu bakımdan Eylül ve Ekim çok enteresan ve önemli. Bu ay bunun tohumları atılıyor sanki..
Bu ara yaşayacağınız herşey çok kadersel.. O yüzden ne yaşadığınıza, nasıl tepki gösterdiğinize, olayları nasıl yönettiğinize iyi bakın, dogru adımlar için çok özenli olun çünkü kalıcı çizgiler çiziyorsunuz hayatınıza…
Sakarlık ve kaza riski bakımından, özellikle bu ayın ilk 10 günü ve ayın son haftası dikkatli olun derim. evde, dışarıda dikkat edin. Ve yasal işlerinizi de aksatmayın.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Geçen aydan başlayan para ile meşguliyetiniz devam ediyor sevgili İkizler. Ayın son haftasına kadar da devam edecek görünüyor.
Parayla ilgili güzel, mutlu eden gelişmeler var, ancak harcamalar da var, ipin ucu kaçabilir, buna dikkat etmek lazım.
Bu ay güzel bir şeyler var gibi.. Kiminiz için keyifli bir kısa tatil olsa gerek bu, kiminize, bir sınav, egitimle ilgili güzel bir haber var, kiminiz için ise, tanıtım, reklam, işleri büyütmek adına çok güzel sürpriz ataklar yapmak söz konusu.
Yeniay’ın 6’sında Aslanda doğmasıyla beraber, yakın kişilerle önemli projeleri başlatmak, bir işe, bir anlaşmaya imza atmak için harekete geçiyorsunuz. İşbirlikleri, ortak çalışmalar size para ve güç getirecek görünüyor.
Ay sonunda eş, aile veya bir arkadaşıyla tatil yapmayı düşünen İkizler, izninizi iş yerinden şimdiden almaya bakın, sonra ay sonu izin sorunu doğabilir. Ayrıca randevuların çakışmaması için de tatil ve iş ve arkadaş, yakın görüşmelerini bu ay planlayın, birden size sürpriz yapıp ziyarete gelmek isteyen olabilir, randevular çakılabilir.
İş seyahati var kiminize de. Ancak, bu sanki sizin gitmeniz şekilde değil, başkalarının sizin mekanınıza gelmesi şeklinde olabilir.
Bu ay karşılaşmalar, randevular, seyahatler, görüşmeler ve anlaşmalar çok önemli görünüyor. Adeta iş ve genel hayatınızı değiştirecek anlaşmalar yapabilirsiniz. İşbirliği önem kazanıyor, çok güzel bir anlaşma yapacaksınız gibi görünüyor.
Kiminiz ise, resmi bir şeye başvuracak veya güzel bir zamanın tarihini yakın çevresine duyuracak gibi. Bir müjdeniz olacak sevdiklerinize vereceğiniz.
Ay sonunda parasal konulardaki meselelerinizi hallediyorsunuz, hanenize para girişi söz konusu. Ve bir işe start vermeniz söz konusu.
Bu ay aşk da çok ilginç olacak gibi görünüyor. Bu ayın en rahat yıldız açıları sizde var gördüğüm kadarıyla. İşler, hayatınız akmaya başlayacak güzel bir şekilde.
Ayın 16’ında Terazi burcuna geçecek Venüs aşk hayatınızı da hareketlendirecek görünüyor. Aşk sürprizli bu ay sizin için.
İşte bu ay sesini duyurmak isteyen, büyümek ve açılmak ve tam kafasına göre işi yapmak isteyenler bu ayı iyi değerlendirsin derim. Parlak ve şanslı, başarılı işler çıkarmanız çok mümkün. Başarılı, parlak ve verimli işler yapma zamanı.
İş değişikliği yapan İkizler olabilir aranızda, bu sizi mutlu edecek, kafanıza göre bir işe girmenin keyfini yaşayacaksınız. Ancak işe girme olayını ayın son haftasına kadar halledin derim. Resmi işlerinizi de son haftadan önce halledin.
Güzel ve mutlu bir konu vesilesiyle aile ile yakınlarla bir araya geleceksiniz.
İşte, kalbinizdeki amacınıza uygun bir hedefe ulaşmanız çok mümkün bu ay. Kiminiz de, arayışta oldugu hedefi konusunda bir uyanış yaşayacak.
Ayın son haftasında, trafiğe, sakarlıklara karşı dikkat edin derim. Genelde iyi açılı yıldızlar, ama yine de temkin iyidir.
Bu ay bir başarınızı, bir sevincinizi kutlayacaksınız sevdiklerinizle. Ve dostlukların, yakınlarınızla bir olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.
Genel itibariyle, işlerin yoluna girdiği bir ay diyebilirim sizin için. Nihayet hayatın güzel bir şekilde aktığını hissettiğiniz, beklentilerinize göre gelişmeleri yaşadığınız bir ay olacaktır.
Kimi İkizler bu ay adından da bahsettirebilir.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Geçen aydan beri burcunuzda olan yıldız hareketliliği bu ay da devam ediyor. Burcunuzda bulunan Mars biraz agresiflik, sabırsızlık ve öfke verse de, yine de, sizi canlandıran ve harekete geçiren olaylarla öfkeye yönelteceğiniz enerjinizi eyleme ve işleri halletmeye sevk edebilecek, gergin enerjilerden çabuk uzaklaşabileceksiniz.
Yine de sizi ayın 6’sına kadar uyarmak isterim. Birden aniden tepki göstermeyin hedeflerinizle ugraşırken, birilerine ani çıkışlar yapmamak için içinizde biriken gergin enerjinin farkında olun, bunu hemen pozitif şeylere yöneltin, yoksa sonra siz de üzülürsünüz gereksiz yere.
Ayın 6’sına kadar yüksek voltaj hattı gibisiniz, ona göre davranın.
Ayın 6’na kadar, ve bir de ayın son haftasında, gerek kendinize gerekse başkalarına zarar verecek ani hareketten, dikkatsizliklerden, kazalardan, çatışmalardan kaçınmak için temkinli ve esnek olun derim.
Öte yandan sonra derece hareketli, girişimci, iş bitirici bir havadasınız. Yıldızlar size adeta az zamanda çok işler başaracak yüksek bir enerji ve girişkenlik ve gözüpeklik veriyor. Sıkı bir çıkış, dikkatleri çeken güzel bir çıkış yapabilirsiniz, istediğiniz hedefe çok hızlı bir hamleyle ulaşabilirsiniz. Yeter ki enerjinizi dogru hedefe kanalize edin…
Bu ay yıldızlar öyle ki sizin için, negatif ruh halinden de pozitif ruh halinden çabucak sıyrılacak, bir duygudan diğerine hızla geçeceksiniz. Bu aslında, epeydir uykuda bekleyen birinin yeniden ve aniden uyanışı gibi bir şey.. Yeniden önemli şeyler başarmak, mutlu olmak, hayatın içine atlamak için sabırsızlanan biri gibisiniz. Zincirlerinizden koptunuz, şimdi,  dilediğinizi yapabilirsiniz.
Ancak, geçen Ekim ayından beri yapmayı amaçladığınız şeyden vazgeçmeyin derim. hatta bilakis, inisiyatifi daha fazla ele alın, daha yüksek sesle seslendirin amaçlarınızı, insanlardan beklentilerinizi ve taleplerinizi.
Bu ay yeniden gücü ele geçirmenin canlılığını hissedeceksiniz içinizde. Yeniden sıra size geldi özetle.. Şimdi, sahne sizin!
Bu yıldızlar size bu ay büyük bir hedefe ulaştırır. Durmayın, istediğinizi almak için atılın öne.
Yeni işe girmek isteyenler için güzel bir ay, fırsatları zengin bir iş imkanı çıkabilir karşınıza, durmayın, başvurunuzu yapın derim.
Ancak Yengeçlerin bir ikilemi var.. Bir şeyden vazgeçmek… Bir şeyi elde etmek arasında..
Bence bu ay bir hesap, sorgu yapın, size ait olmayan, sizlik olmayan bir şey varsa, onu bu ay yıldızlar keskinken çıkarıp atın hayatınızdan derim. Evet, kiminiz için böyle bir durum var.. İşinize yaramayan, size bir şey kazandırmayan bir şeyi atın hayatınızdan.
Öte yandan, kiminiz için ise, durum biraz farklı görünüyor. Doğru hedefi yanlış yerde arıyor olabilirsiniz, yanlış kişiyle muhatap oluyor olabilirsiniz. Bu ay yıldızlar sezginizi yükseltirken, payınıza düşen bu tür bir hatayı hızla telafi edebilirsiniz.
Geçen ay ve bu ay yapacaklarınız uzun bir geleceğe damgasını vuracaktır.. O yüzden özenli, dikkatli,  kararlı ve cesur olun derim. İyi düşünün ve hızlı davranın.
Ayın ilk yarısı yapacağınız girişimler size akabinde iyi paralar kazandırabilir, beklediğinizden de iyi paralar kazanabilirsiniz. Kendinize güvenini ve keyfiniz yerine gelecektir.
Yeniay 6’ında Aslan burcunda para evinizde doğarken, patrondan prim istemekten çekinmeyin. Maaşınızı artırma konusunda cesur olun, isteyin. İşe girecek, iş anlaşması yapacaklara da aynı tavsiyem var, istediğiniz parayı söylemekten çekinmeyin.
Yeni bir yola giriyorsunuz, bu daha bir başlangıç, dedirten bir yol. Girin o yola, gerisi için kendinize ve yıldızlara güvenin.
Aşk sürprizli… Kimi Yengeçler için kesin bir yol ayrımı var, olmayan ilişkilerin hiç şansı yok, ciddi ve kadersel aşk zamanlarınızdasınız yine. İlişkide sorun yaşayanlar varsa, ayın ilk yarısı zor ama bir o kadar da güzel, hem sizi hem partnerinizi kararlı yapıyor  yıldızlar. Bir araya gelmek için, sorunları çözmek için iyi zaman. Yeni aşk isteyen ve bekleyen varsa, bu ay şanslar sizi bulacaktır. Aşkta ciddi kararlar verme zamanı. Bu ay kimi Yengeçlere düğün var. Yıldızlar güzel bir düğün, evlilik vaat ediyor size ayın ilk yarısında.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Ağustosun başında, Yengeçte bulunan Mars ile Koçta bulunan Uranüs arasında tam kare açı gerçekleşecek. Ayın ilk günleri siz de dahil, herkesi oldukça gerecek görünüyor, bundan dolayı sinirlerinize hakim olun, sabırlı olun derim 6’ında Aslanda doğacak Yeniay zamanına kadar.
Mars sizin ruhsal dünya ve bilinçaltı evinizde, sizin bile fark etmediğiniz  bir öfke, sinir biriktirmiş olabilirsiniz. Asabınız durduk yerde bozulabilir, öfke veya ağlama krizi gelebilir üzerinize. En güzeli, bu tür şeylerden kurtulmak için, en başta gökyüzünde yıldızların gergin oldugunun bilincinde olmanız, sizden kaynaklı olmayan, dış etkenlerin etkisinde sizin, yakınlarınızın sinirlersel dengesinin bozulabileceğini, bir süre sonra bunu geçeceğini bilmenizdir.
Kimi Aslanlar beklenmedik veya hızlı bir şekilde bir mekan değiştirmeye hazırlanıyor anlaşılan. 6 Ağustos bu olayı tetikleyecek görünüyor, hızla mekan değiştirmeyle ilgili işlerinizi halletmeye koyuluyorsunuz ve sanırım 21 Ağustosta da işlerinizi tamamlayacağınızı söyleyebilirim. Ancak tam taşınma, mekan değişimi 28 Ağustosta Marsın burcunuza geçmesiyle birlikte tetiklenecektir.
Ancak beklemediğiniz resmi aksilikler çıkabilir, Marsın Satürnle sert açısı, resmi işlerde sorun yaratabilir, sizi uğraştırabilir, bunu da bilin, ona göre sabırlı davranın derim. Gittiğiniz yerde sorun yaşayabilirsiniz belki. Bu türden sorunların aşılması ise, gelecek ayın yarısını bulabilir. Fakat yine de, beklentilerinize ulaşmanız sizi mutlu edecektir.
Bu ay Aslanlara küçük bir uyarım olacak, Ağustos 28den sonra gelecek ayın 10 gününe kadar, sakarlıklara, kaza risklerine karşı dikkat edin derim, aksiliklerin asabınızı bozması ve dikkatinizi dağıtması mümkündür. Buna izin vermeyin, varsın 10 gün sonra olsun işiniz, dert değil.
Aynı günlerde araba kullananları da uyarmak isterim, öfkeli bir şekilde araç kullanıp birilerine veya kendinize zarar vermeyin, sakin olun. emin olun, işler yoluna girecek, ve ayın ilk yarısı ve son yarısı gökyüzünün gerginliğinin size de yansıdıgını bilin, sakin olun.
Ayın ilk 10’u ile ayın 25’inden sonrası yıldızlar, aile büyüklerinden biriyle ilgili sorun gündeme getirebilir. Sağlık önemli bu dönemlerde o kişi için.   
Siz de dediğim gibi, sıcak, öfke, sabırsızlık, tahammülsüzlükten uzak durun bu dönemlerde. Aslanların kalbi hassastır, olayları abartmadan, sabırla halledin ki, kalbiniz rahatsızlık duymasın.
Bu arada, sizi koruyan yıldızlar var, bu verdiğim gergin dönemlerde, bunu somut olarak hissedeceksiniz, korunduğunuzu bileceksiniz. Yine de, işi şansa bırakmayın, aklınıza ve duygularınıza hakim olmayı ihmal etmeyin.
Ayın güzel olaylarına gelelim yeniden.
Yatırımlarla ilgili güzel haberler, gelişmeler var, somut gelişmeler bunlar. Kiminizin aile ile ortak mal hesabında bir nihayete gitme söz konusu. Özetle, para gelecek size.
Kiminize de sanki, eş veya aile desteğiyle bir istediği olacak, bir mal edinme söz konusu olabilir. bu bir araba olabilir, ev olabilir veya başka bir özel yatırım olabilir.
Belki aileniz taşınmaya karar verebilir, siz de beraberinde taşınırsınız.
Özetle, ayın sonuna kadar aile ile bir konuda baş başa verip ciddi bir karar vermeniz söz konusu.
Gizli düşmanları, çekemeyenleri olan Aslanlara uyarım, ayın sonunda maskeler düşüyor.. bakalım, kimler dost kimler düşman göreceksiniz.. Ayın ilk yarısında bazı tavırlar almak, kendinizi korumak adına bir takım eylemlere girişebilirsiniz, ancak kalbinize sorun, gerekli gereksiz insanları suçlamayın, sonra üzülürsünüz, insanları suçlamak ve karar vermek için ay sonunu  bekleyin, ondan önce sadece kimseye göre davranmayın, kendinizin fikri ve istediğini merkez alarak hareket edin, kimseyi suçlamadan yani. Suçlamayı sonuna bırakın.
Para durumu bu ay boyunca iyi, girişimciliğinizin, kendinizi göstermenin faydalarını göreceksiniz, bol bol para kazanacaksınız.
İş anlaşmaları için de güzel bir ay aslında. Varsa işle ilgili ciddi bir kararınız bence bu ay yapın, zaten dikkatinizi bu ay olacak güzel pozitif işlere vermek sizi diğer sıkıntılardan  koruyacaktır, enerjinizi de boşa harcamayacaksınız böylece. Yani oldu olmadıları boşverin, işinize bakın derim. iş güzel çünkü bu ay. 
Bazınız yeni iş düşünüyorsa, bu ay fırsatı kaçırmasın derim.  hani tam zamanında hamle yapmak gibi bir şey yaparsınız..
Bu ay parasal güvenliğe, evinizin güvenliğine de dikkat edin, ayın 28’ine kadar.
Yeni aşk bekleyenler varsa, ay sonuna kadar kalıcı aşk beklemesin derim. Gelgeç uçucu duygular ancak ay sonunda dengeye kavuşacak görünüyor. Ama eğlenceli bir ay olabilir duygusal bakımdan.
Bir konuda aile ile bir araya gelme var, bu bir gönül işi olabilir.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Sevgili Başaklar bu ay Güneş 12.evinizde, bu içinize umutlar dogrurur, biraz da sabırsız yapar sizi.
Ayrıca kiminize uzak yerlere seyahatler var anlaşılan. Kiminizin seyahatleri önemli görünüyor, önemli kişilerle özel görüşmeler yapmak üzre görüşmeler olacak gibi. biraz hazırlık, kafanızda planlarla gideceksiniz, umdugunuzu alacak mısınız, peki? Bence alacaksınız, şans yıldızı Jüpiter idealler, hayaller evinize girmişken, dileyin Jüpiterden ne dilerseniz…
Ancak, Jüpiter sizi yer yer ayran gönüllü yapabilir, istekleriniz arasında ikilemde kalabilirsiniz, istekler-beklentiler çakışabilir, böyle zamanlarda bir dost kişiye danışın derim, kafanızı netleştirmek için.
Zaten kimi Başakların önceden tanıdıgı ve uzun süredir görüşmediği bir dosttan, veya ahbaptan özel ve şanslı teklifler gelebilir. Birden, hayatınızda şansınızı açacak, hayatınızı iyileştirecek fırsatları hayatınıza taşıyacak teklifler olacaktır bunlar. Baktıgımda, acaba gelen yeni teklif ya da teklifler sizi ana yolunuzdan çıkarır mı, diye düşününce, bence hayır, tam tersi, sizin birçok yapmak istediğiniz şeylere de vesile olur. Hayatınıza maddi-manevi çeki düzen, maddi-manevi gelişme ve büyüme gelir.  
Bu ay görüştüğünüz insanlar ve görüşmeler sizin için çok önemli. Hayatınızı geliştiren görüşmeler ve imzalar atabileceksiniz. Geçen aydan başlayan bu süreç bu ay da hızla devam edecek.
Öte yandan, olmayacak işlerle olacaklar arasında git-geller yaşarsınız bu ay, ne zaman bu gitgeller biter, olması gereken, sizin hayrınıza olacak fırsatlar gerçekleşir  diye bakarsak, bence, ya bu ayın ilk yarısı gerçekleşir, Ekim ortasından sonra. Ama size sağlam sözler bu ay verilir merak etmeyin. Varsın gerçekleşmesi Ekimi bulsun dert değil.
Size küçük bir uyarım, bu ay karşınıza dost gözüken dolandırıcı tiplere dikkat edin… Hatta tanıdıgınız biri bile olabilir, dikkat edin size yaklaşan insanlara bu ay, ayın 15ine kadar.
İş ve işbirliği durumları giderek gelişiyor sizin için. Ve olmayacak işler, gereksiz oyalanmaları da hızla ayıklayacaksınız hayatınızdan bu ay.
Kardeş ve dost dayanışması süper bu ay. Karşılıklı müthiş bir dayanışma ve destek var.
Ayrıca kimi Başaklar sanırım, bir yakının düğününde dost ve yakınlarla bir araya gelecek.
Bu ay hayatınızı sallayan bir aşk gelebilir, aklınız karışabilir, akıl baştan gidebilir..
Enteresan olaylar yaşayacaksınız, hayatınızın değişeceğinin önemli işaretleri sayılan olaylar yaşayacaksınız, farklı zamanlarda olduğunuzu anlayacaksınız. Rutin değişiyor.
Bu ay dost-düşmanı da çok iyi tanıyacağı bir ayda kimi Başaklar.
Kimi Başaklar uyarmak isterim, kaza, ani sağlık sıkıntısı konusunda dikkatli olsun derim. Özellikle ayın ilk 10 günü ile son hafta dikkat etsin kendine.
Kiminiz geçmiş bir olayı ifşa edecek gibi görünüyor. Birilerini şaşırtacaksınız.
Dayanışma ve işbirliği size çok şey kazandıracak maddi manevi.
Ayın sonlarında kimi Başaklar ise, güzel bir olayın müjdesini verecek sevdiklerine.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Bu ay tepenizde yıldız hareketliliği devam ediyor.. Kiminize harika etkiler ve sürprizleri olacaktır, kiminize biraz tatsız olaylar getirebilir.
Tatsız olaylar yaşayanlar için, sıkıntılardan kurtulacağı zaman olarak ayın 6’sında Aslanda doğacak Yeniay dönemini söyleyebilirim. Bu günden itibaren hızla sıkıntılardan kurtulacağınız günler başlıyor, hatta bir dileğinizin de gerçekleşmesi mümkün 6’sında doğan parlak Yeniay’la beraber.
Şayet, geçen aydan pişmanlıklar veya üzüntülü olaylar yaşadıysanız, telafi etmeniz için 6’dından sonraki güzel yıldız etkilerinden faydalanmanızı tavsiye ederim, çünkü bazı güzel ve şanslı fırsatlar pat diye elinize düşecektir.
Ayın 8’inden sonra Merkür’ün de Aslana geçmesiyle, hızla gelen fırsatlarla sıkıntılı durumlardan sizi kurtaran güzel ve mutlu eden fırsatlarla meşgul olacaksınız. Bir başarı kazanmanız, bir ödül almanız bile mümkün.
İlişkilerde sorun yaşayanlar için, güzel yıldız etkisi altında, adeta şansın size piyango misali göz kırmasıyla, ilişkilerinizi hızla düzeltebileceksiniz. Sevdiklerinizle inanılmaz bir uyum içinde olacaksınız, sorunları geride bırakacaksınız. Karşılıklı güzel haberleri paylaşacaksınız.
Ayın ikinci yarısı ilk yarısından adeta farklı ve mutlu geçecek. Yakınlarla birliktesiniz, dayanışma içindesiniz ve mutlu bir anı paylaşmakla meşgulsunuz.
Bu ay ikinci yarıda, Terazilere güzel bir tatil öneririm, gittiğiniz yerde mutlu olacaksınız.
Otorite, yönetim takımıyla ilgili sorunlar yaşayanlar ise, sorunu halletmek için sabırve gayret gösterecek, haklılığınızı karşı tarafa anlatabileceksiniz Yeniay Aslanda sürecinden itibaren. İnsanları yanınıza çekebileceksiniz.
Ancak şunu da söyleyim, haksızlık yapan sizseniz otoriteye, bir kuruma karşı veya bir aile büyüğüne karşı, o zaman sizin hatanızı telafi etmeniz gerek, aksi taktirde, bir yol ayrımı, bir hesapları kesme yoluna girmiş bulursunuz kendinizi.
Kimi Teraziler ise, ya kendi ya bir aile büyüğüyle ilgili bir sağlık sorunu ile uğraşabilir, devlet veya kurumda sağlık sorununuzu çözmek için resmi işlerle  meşgul olursunuz. Sağlık sorununuz varsa geçen aydan söylediğim gibi, ilgilenirseniz, iyileşirsiniz, güzel sonuçlarını da alırsınız kısa zamanda. Düzenli bir tedavi sorununuzu çözecektir.
Yakınlardan birinin sağlık sorunu varsa, ayın son haftası dikkatli olmasını tavsiye ederim.
Çalıştığınız yerden beklentilerinizi almanız için zor da olsa, ayın ilk yarısı iletişim kurun, görüşün derim, özellikle 6’sından sonra, akabinde, istekleriniz yerine gelebilir. Ancak ayın son haftasında artık ilgili kişileri zorlamayın derim. Gerisini birkaç ay sonraya halletmeye bırakın.
Yeni işe girmek isteyenler için, bu ay güzel haberler gelecektir yine 6’sından sonra diyeyim. İşe girmeniz mümkün bu ay.
Bu ay bir aşk ilanı var anlaşılan Terazilere, ayın son haftasında.. Aşkla ilgili güzel sürprizli bir haber, bir teklif söz konusu.
Projeler, büyük işlerle uğraşan Teraziler, işin imza ayağını bu ay tamamlarsınız, ancak eylem ayağı için, bazı resmi sıkıntılar için beklemeniz gerekebilir, gerekli para desteği geç gelebilir. Yine de, iyi para kazanacağınız zamanlardasınız, iyi değerlendirin. Hatta kiminize daha üst bir görev teklifi bile yapılabilir.
Ayın son haftasında, sakatlıklara, ani hareketlere, bel ağrısına vs dikkat edin derim.
Çok istediğiniz bir şey gerçekleşecek görünüyor.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Bu ay bir hedef üzerinde, zorlu ve yorucu bir koşturma, mücadele yapacaksınız görünüyor, epeyce iş yapacaksınız, işleriniz akacak ama zor bir iş görünüyor, bu da sizi hayli yoracak gibi, en sonunda istediğinizi elde edersiniz, ancak zorlayarak elde edersiniz, açıkcası kolay lokma değil iş. İş aslında kolay başlayıp sonra zorlayacak sizi, ancak önemli bir iş gibi, pes etmeden ilerlemek gerek. Sabreden derviş misali devam etmek gerek. Bilek gücünüze ve iş yapma potansiyelinize güvenin, gerisi zaman için gelecektir.
Öte yandan, ayın ilk yarısı sizin için oldukça hareketli ve güzel geçecek görünüyor. Ayın ilk yarısı iş koşturması arasında, yakınlarla görüşme, ve bir tatili de sıkıştırabilirsiniz.
Bu ay bir sorunla meşgul olurken, enteresan bir şekilde başka bir sorundan kurtulabilirsiniz. Yani bir yerde sorunla meşgul olmak başka bir sorunun çözülmesine katkıda bulunacak gibi,  çözmeye çalıştığınız sorundan ziyade. Neye niyet neye kısmet misali.
Yaşantınızla ilgili önemli kararlar verdirecek sizi geçen aydan beri yaşadıklarınız. Adeta yaşam tarzınızı değiştiren atılımlar söz konusu. Hayata başka perdeden, başka yerden bakmaya başlayacaksınız. Ve bu bence sizin hayrınıza olacak.
Belki uzun süredir yapmak istediklerinizi artık ertelemeyip yapmak isteyeceksiniz kararlıca. Bunun için şansınız da size yardım edecek, ihtiyacınız olan insanları adeta yanınıza getirecek, ulaşmak istediğiniz kişilere şıp diye ulaşabileceksiniz.
Kiminiz bir seyahatin ardından önemli kararlar verecek, seyahat esnasında yaşayacaklarınız kararlarınızı etkileyecek. İhtiyacınız olan ve mutlu olmanız için gerekli şeyleri göreceksiniz, gözünüz açılacak. Bir şeyleri kesin olarak geride bırakacaksınız. Yeni bir dönem açıldı önünüze…
Bu ay mekan değişimi, tayin vs bekleyenler, iş değişikliği bekleyenler, işiyle ilgili önemli bir hedefine ulaşmak isteyenler için iyi bir zaman, değerlendirsinler. Hayatınıza tam anlamıyla çeki düzen ve ilerleme sağlayacak, yaşam kalitenize olumlu katkılar getirecek şanslar sizi bulacak.
Önemli kişilerle iş anlaşması için masaya oturacak kimi Akrepler. Biraz sizin zorlamanız, konuyu itelemeniz gerekebilir, ama sonunda istediğinizi alabilirsiniz.
Yalnız ay sonunda bir ikilem veya yol ayrımı var gibi. yeni bir iş anlaşması için bir diğerine nokta koymak, bitirmek gerekebilir.
Güneş haritanızın tepesinde bu ay, zorlu ama bir o kadar da başarılı işler çıkaracağınız zamanlardasınız.
Para işleri nasıl diye bakalım… Jüpiter kendi doğal evine yerleşmişken, ve sizin burcunuzla aynı su grubundan Yengeç burcuna geçmişken, bence para bekleyin hem de iyi paralar bekleyin. İş, projeler, hatta şanstan ve aileden veya mahkemelerden gelen paralar kazananlar olacaktır. Bu ay para işlerine, önemli paralar getirecek işlere imzaları atacaksınız tek tek..
Hiç beklemediğiniz yerlerde iyi para vadeden iş teklifi bekleyin derim. iyi bir ay bu bakımdan.
Sağlık konusuna ayın ilk 10 gününde, bir de son haftasında özen gösterin derim.
Aşk var mı dersiniz..? Ayın ilk yarısında aşk fırsatları var, ancak ikinci yarısında başka şeylerle meşgulsunuz. Aşk için yine de gelecek ayı beklemek gerekebilir somut ve olumlu gelişmeler için. Bu ay hem iyi hem biraz havada duygular söz konusu.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Ayın yarısına kadar geçen aydan devam eden Yengeç burcundaki yıldızların etkileri gündeminizi oluşturacaktır. Geçen aydan halletmeniz gereken işleri ayın yarısına kadar yapın derim. Özellikle sağlık, para, borç, sigorta, kredi gibi konular olsa gerek. 
Ayın ilk 10 gününde, özellikle ilk 3-4 gününde, Mars-Uranüs tam karesi var, bu sağlığa dikkat etmek gerekir demektir. Ani harekete, ani aksiliklere karşı dikkat edin, sıcaklara karşı önlem alın, tansiyonunuza dikkat edin derim. Aşırı soğuk su içmeyin terliyken vs.
Kimi Yayların ailesinden birilerinin de dikkat etmesi gerekir sağlığına bu arada, özellikle ilk 10 günü dedim, sonrasında yıldızlar daha rahat ılımlı pozisyon alacak ve uzaklaştıracak sizi risklerden.
Dikkat edilmesi gereken bir diğer zaman ise ayın son haftası. Ayın son haftası, yollarda aksiliklere karşı dikkat edin ve ayrıca bazı yasal prosedürlerin takılması konusunda daha sabırlı olun derim.
Ay sonlarında tanıdık kişiler gelebilir, mutlu karşılaşmalar söz konusu.
Ayın ikinci yarısında, Başak yıldızlarının devreye girmesiyle beraber, iş, yasal işler, kariyer konusunda güzel gelişmeler bekleyin. Yeni işe başlamak isteyenler için özellikle ayın 5’inden sonrasını ve 22’sinden sonrasını tavsiye ederim. Ancak 27’sinden sonrasında engellemeler olabilir, ondan önce başvuru yapın ve sabırla olması için bekleyin derim.
Genel itibariyle, 8’inde Merkürün Aslana geçmesinden sonra, işlerinizde hızlı ve güzel gelişmeler, beklentilerinizin hızla gerçekleşmesi ve keyifli başarılar söz konusu olacaktır. Ancak dediğim gibi yer yer bazı tarihlerde aksilikler, engellemeler olabilir, buna aldırmayın, ilerlemeye devam edin. Güzel haberler gelecek ayın ortasından itibaren. Sürpriz tel. alabilirsiniz, sizi şaşırtan ve sevindiren haberler alabilirsiniz.
Para konusu bu ay önemini sürdürüyor, tıkanma, zorlanma, harcama, borç ödemeler devam ediyor, ancak Jüpiterin yatırım ve alacak, verecek evinize girmesiyle beraber bu konularda eski sorunları geride bırakmanıza yardım edecek yeni ve olumlu bir maddi sürece de girdiniz, bunun güzel sonuçlarını bu ay bile, yer yer alacaksınız,  maddi konuda rahatlama, ve şanslar bekleyin. Yine de, eski dönemin  sıkıntılarını da yer yer yaşayacaksınız, özellikle ayın başı ve sonlarında bu konuda özenli olun.
Aşk var mı acaba sizlere?..
Sürprizler var bu ay.. Kiminize eski bir aşktan haber gelebilir, kiminize ise, gittiği bir yerden aşk, hoşlanma yaratan bir takım duygusal gelişmeler olabilir, ancak, durumların netleşmesi için biraz zaman gerekecek görünüyor.
Bu ay kalbi boş Yaylar hafiften flörtöz olmaya meyilli. Eğlenmek ve kendini mutlu eden bazı romantik çıkışlar yapmaya meyilli. Bilemiyorum, ya siz birini şaşırtacaksınız, ya da biri sizi.. Haydi hayırlısı.  

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Bu ay sizin için işbirliği, ilişkiler geçen aydan beri önemini koruyor. Değişim yapma, başka şeylerle meşgul olma, yeni insanlar tanıma, yeni şeyler yapma arzusu içindesiniz. Rutinden çıkmak,  hayatınıza bir açılım kazandıracak yeni şeylerin arayışındasınız. 
Aynı şeyleri yaşamak sıkmış olmalı sizi. Şimdi, bu arzularınıza uygun gelişmelerle biraz rahatlamış olmalısınız. Belki geçen ay bazı yakınlarınızla bu konuda çatışma yaşamış olabilirsiniz, ancak şimdi isteklerinizi kabul ettirme noktasına gelmiş görünüyorsunuz.
Bir konuda açık rekabet, çatışma yaşayan Oğlaklar var aranızda.. Hatta kiminiz resmi bağlamda sıkıntı, açık bir çatışma.. Ancak geçen aydan beri devam eden bazı yıldızlar, artık bu konuda bir sonlanma, bir tamamlanma da getirecektir. Artık o konunun geride kalması lazım. Yıldızlar sizi zorluyor, ancak bence şans sizden yana. Çünkü ne yapacağınızı biliyorsunuz artık, dost kişilerin somut desteğini de almaya başlamışsınız. Yani elinizi güçlendiren bir şeyler var. Bir de, ne istediğinizi biliyorsunuz. Bu da gözünüzün önündeki engelleri de fırsatları da net görmenizi sağlıyor.
Bu ay bence artık bir konuda sonuç almanız lazım bence. Ondan sonra, artık o konu geride kalacaktır. Sabreden derviş muradına ermiş derler, işte böyle bir zamandasınız.
Ayın sonunda, güzel bir anlaşma, güzel bir şeyin altına imza atmanız söz konusu. Bir başarı söz konusu. Bu yeni bir iş anlaşması, resmi bir yazı olabilir. Başarı ve ilerleme getiren bir şey. Ve sanırım size yeni bir yol açacak görünüyor bununla beraber.
Önemli ve işinin ehli kişilerle birlikte olacaksınız.
Ay sonunda, Marsın biraz sert etkisi söz konusu, bu bakımdan, ayın son haftasında, varsa sağlık sorununuz özen gösterin derim. Sağlığınızı zorlayan streslere sokmayın kendinizi. Bir de, kiminiz ise, ayın son haftasında gizli bir düşmanlık konusuna dikkat etsin derim. Gerçi siz bu türden birini alt edecek görünüyorsunuz. Ancak yine de temkinli olun derim.
Kiminizi de, bir tanıdıgının aşırı talepleri konusunda uyarmak isterim, birinin beklentilerini yerine getirmek için kendinizi zor durumda bırakmayın derim. İçinize  sinmeyen şeyi yapmayın derim.
Aşk bakımından ilginç görünüyor. Ancak bu konuda da uyarmak isterim. Karşı tarafın beklentileri yüksek veya sizinkinden farklı görünüyor.. Veya sizin beklentileriniz yüksek olabilir, bilemem, bir şekilde, bu çatışma yaratabilir, ilişkide içtenliği bozabilir. En güzeli ağırdan yavaştan almaktır durumları.
Bu ay bazı ödemeler var anlaşılan, bunların zamanını kaçırmayın, ihmal etmeyin derim. Sonra başınız ağrımasın. Merak etmeyin ödemek için elinize para geçecektir.
Ay sonu seyahat var kiminize..
Kimi Oğlakları parlak bir başarı bekliyor, büyük bir anlaşma da geliyor arkasından.
Yeni işe girmek isteyenlere ayın 5-10 arasını ve ayın son haftasını tavsiye ederim başvuru için.
Bu ay kimi Oğlaklar için aşk şaşırtıcı ve ayaklar havada durumlar var..

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Sevgili Kovalar bu ay önem vermeniz gereken bir konu olacak gibi görünüyor.
Kiminiz işle ilgili bir değişime hazırlanıyor olsa  gerek, bir mekan değişimi söz konusu olabilir. Ancak yönetim takımından birileri buna engel olabilir, buna dikkat edin, önceden işinizi sağlama alın derim. yine de, engel işe yaramayabilir, siz  kafanızdaki hedefi yerine getirirsiniz. Yine de, bir süreci beklemek gerekebilir, onu da söyleyim.
Kiminiz de gittiğiniz yerde, birden birilerinin sizinle uğraşmasına maruz kalabilirsiniz, bu türden sorunlarla meşgul olup aşmak için biraz emek sarfetmeniz ve zaman içinde sorunu bertaraf etmek için sabırlı olmanız gerekebilir, sabırla ve gayretle kendinizi yeni çevrenize kabul ettirebilirsiniz.
Özetle, iş yerinde baya değişiklikler söz konusu gibi. dediğim gibi, kiminizde bir iş yeri değişimi var.. Kiminizde, işte birinin gitmesi ile olan değişimle meşguliyet var. Ama öyle ama böyle, birinin sizinle ugraşması söz konusu olabilir, ve kişi inatçı olabilir, en iyisi, zaman içinde halletmektir bu türden bir sorunu.
Bir aile büyüğünün sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalanlarınız olabilir. Aslında ay sonuna kadar gayet iyi sağlık konusu, ancak ayın son haftasında dikkat etmek gerekir.
Ruhunuzu sıkan bir konu var.. Artık bir yere  veya şeye karşı kendinizi yabancı hissetmeye başlamışsınız.. İşte, bu neyse, ay sonunda bundan özgürleşme söz konusu.
Kimi Kovaların bir yakını bir operasyon geçirebilir. Ayın başı gergin ama 5’dinden itibaren iyi gelişmeler olacaktır. Ayın son haftasında operasyon tavsiye etmem, başında da pek tavsiye etmem, 5’inden sonra olabilir derim.
Ayın başı ve son haftasında siz de birileriyle tartışmamaya dikkat edin, ayrıca hesaplara dikkat edin derim. ayın son haftası özellikle aniden size karşı yapılabilecek düşmanca tavra karşı dikkat edin, birinin ani tepkisel tavrı sizi şaşırtabilir. Buna karşı önceden sezginizle düşünün ve esnek olun derim. Bir de, ayın son haftasında sakarlıklara, kaza risklerine karşı dikkat edin derim.
İşte yoğun ve yorucu çalışmalar yapacaksınız, ancak işleri de halletmenin rahatlığı ile mutlu olacaksınız. Aşırı çalışma sizi yorabilir, dinlenmeye vakit ayırın derim.
Kimi Kovalar ay sonunda aniden bir seyahat yapabilir. Yollarda sakarlıklara, aksiliklere dikkat edin ayın son haftası derim.
Aşk ilginç görünüyor, geçen aylarda başlayan bir ilişki için şimdi sorgulama zamanı, duygularınızı anlamak için bu ay önemli bir zaman.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Bu ay bakalım sizleri neler bekliyor sevgili Balıklar…
Bu ay ilişkiler önem kazanıyor sizin için Venüs zıt burcunuzda, ilişkilere sizi odaklıyor. Bu ay yakın ilişkilerinize önem verin, sizden sevgi ve ilgi bekleyenlere kulak verin. Başka insanların duygu ve beklentilerine karşı açık olun. O zaman kendi duygularınız ve beklentilerinizi de daha iyi anlarsınız. Olaylara kendi gözünüzle bakmazsanız sadece.  
Girişimci ve ataksınız bu ay, özellikle dost ve yakın kişilerle birlikte önemli girişimler üzerindesiniz anlaşılan. Ve hedeflerinize odaklı olmalısınız, yıldızlar sizi oldukça istekli ve kararlı yapmış durumda.
Ancak bazı konularda akılcı yaklaşımda oldugunuzu düşünüp aslında duygusal  bakmaktasınız, ki aslında bu ay duygusal bakmanız lazım, akılsal değil, ancak duygularınızı çek etmeniz, sağlıklı duygularla yaklaşmanız lazım, o zaman, içinizde ışık yanacak, dogruyu göreceksiniz, neler yapmanız gerektiğini, hedeflerinize giden yolun dogru olup olmadığını vs her şeyi net göreceksiniz. Yani, duygularınıza hakim olmak, dogru hissetmek önemli  bu ay sizin için.
Bazı Balıklar oldukça yogun tempoda olsa gerek, önemli kişilerle ve yakın kişilerle önemli girişimler üzerinde gerçekten. Kimi Balıklar bu ay bir işbirliği, bir ortaklık ya da bir kurumun kurulmasına ön ayak olan bir grubun içinde gibi. Bu bir şirket olabilir, yani bir işin kurulması, şirket kurması söz konusu kimi Balıkların. Zamanlama iyi mi peki, parasal beklentileri iyi hesaplamak gerek, ki bu ay bu hesapları dogru yapabilirsiniz, özellikle ayın son haftasına kadar. Bence önemli bir iş görünüyor, ve iyi bir iş. Sadece parasal macera yapmayın derim. Gitmeyen bir iş varsa, onu da bu ay bırakın gitsin. Elden çıkarın onu.
Bir de bu ay sizinle birlikte olup ay sonunda, oyunbozanlık yapan biri olabilir.. buna dikkat edin, yani yola birlikte başladığınız biri ay sonunda fire verebilir.
Ay sonunda kimi Balıklar iş yerinde kendisiyle uğraşan birine karşı dikkatli olsun derim.
Bu ay dava, mahkeme gibi şeylerle uğraşan varsa, kazanması muhtemel.
Ay sonunda bir yol ayrımı var bazı Balıklar için.. Enteresan ve dikkatli idare edilmesi gereken bir durum, bir mesele var kiminiz için anlaşılan..
Bu ay ani gelişen bir sağlık sorunu kiminiz için acil ve kısa bir operasyon gerektirebilir. Yıldızlar sağlığınızı korumakta, ancak sizden özen de beklemekte.
Yasal hatalar para kaybettirir, buna dikkat edin derim.
Öte yandan, uzak vadeli bir amacınızda iyi kazanç görünüyor. Güç birliği büyük para getirir, ancak bir ayıklama da lazım gibi, aranızda su koyuverecek biri varsa, erkenden görmek lazım bunu..
Bu ay, sanırım bazı hamile Balıklar var aranızda, bebek bekleyenlere müjde var.
Aşk için oldukça şaşırtıcı bir ay..
Kimi Balıklar platonik bir aşkla meşgul olacaklar, olmayacak birine aşık olacaklar gibi. kiminiz ise, derinleşen bir aşka yelken açacak.. Aşık olacaksınız gibi.. Ancak bunun karşılıklı olması bir-iki ay sonra belli olacak. Karışık duygular içine gireceksiniz.. İki duygu arasında gitgel yaşayabilirsiniz.

Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder