8 Eylül 2012 Cumartesi

Semavii’den 2012 EYLÜL AYI Burç Yorumları

Semavii’den 2012 EYLÜL AYI Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)

Eylül ayı gökyüzü hareketleri:
Başak burcunda gezen Güneş 22 Eylülde Terazi burcuna geçiyor.
 
Merkür bu ay çok hızlı; 1 Eylülde Başak burcuna geçiyor, ardından 18 Eylülde Terazi burcuna geçiyor.
Yengeçte gezen Venüs 6 Eylülde Aslan burcuna geçiyor.
Eylül ayına bir gün önce, 31 Ağustosta 8.5 derece Balıkta doğan Dolunay etkisiyle başlıyoruz. Yeni Ay 16 Eylülde 22.5 derece Başak burcunda doğuyor ve yine 30 Eylülde Dolunay 7.5 derece Koçta doğuyor.
Bu ayın diğer bir önemli olayı; uzun süredir retro’da ilerleyen Büyük Dönüşüm yıldızı Plüton 18 Eylülde retro’dan çıkıp düz harekete geçiyor. Çıksın gizli olaylar, saçılsın ortaya sırlar..! Hele ki Güneş Teraziye girip ay sonlarında, Plüton ile kare açı yapınca, artık kimin, nelerin ipliği pazara çıkar, kimlerin sırları dökülür bilemem..
Of of. Ay sonunda siyasetin dili daha bir sertleşecek anlaşılan, Plüton düz pozisyonda olacak, Merkür Terazide, Güneş Terazide..! İşler kızışıyor..

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Mars Akrepte yatırım evinizde ilerlerken parasal konuda hırslanacaksınız ve ilhamlı düşünceleriniz coşacak. Hatta aya girerken, bir gün önce gerçekleşen Balıktaki Dolunay etkisinde, sizi parasal bir hedefinize ulaştıracak karara varacaksınız, en azından duygusal olarak kararınız kafanızda oluşacak.  
Bu ay iş başvurusu yapanlar hızla işe girebilir, iş bekleyenler iş teklifi alabilir. Parasal şartlarınızı hızla değiştiren gelişmeler bekleyin derim. Parasal şartlarınızı hızla yükselten gelişmeleri yakalamak için aktif ve hızlı davranacaksınız. Ve doğru kararı doğru zamanda uygulama beceriniz de oldukça iyiyken, sanki ne derler, bir balığı kuyruğundan yakalayacaksınız.
Bu arada beklediğiniz para, alacak vs varsa bu ay almanız mümkün.
Kuzey ay düğümü Akrepe, güney ay düğümü Boğa burcuna geçti artık ve 1.5 sene burada kalacaklar, bu iki yıldız sizi sağlık ve para konusunda etkileyen evlerinizde. Yani kiminiz sağlık konusunda çözümler bulmak ve sağlığı güçlendirmek adına, kiminiz de parasal şartlarınızı güçlendirmek adına ataklara kalkacaksınız.
Şartlar değişiyor ve gelişiyorken, planlarınızı ve işlerinizi daha akıllı düzenleyebilirsiniz.
Ancak unutmayın ki, çılgın gezegen Uranüs burcunuzda. Bu insanı saldırgan ve deli gibi özgürlük arayan bir kaplana dönüştürür. Uranüs muhteşemdir ama onun ultra yüksek enerjisiyle baş etmek, bu ultra yüksek enerjiyi hızlı ve büyük başarılara çevirmek ustalık, uzak görüş ve sabırlı-hızlı olmak dengesini çok iyi kurmaya bağlıdır. Uranüs’ün aşırı yüksek voltajlı enerjisiyle baş edemeyen Koçlar aman dikkat, önünüze gelen her fırsatı “kurtarıcı” olarak görürsünüz, ciddi yanılgı içinde hızla olmadık fırsatlara atlarsanız, bırakın fırsatı, elinizdeki maddi imkanları ve çok arzu ettiğiniz özgürlüğünüzü de kaybedebilirsiniz. Hızlı olun ama asla acele etmeyin özetle!
Satürn zıt burcunuz Teraziden gitmeden, çok sağlıklı karar vermeniz mümkün olmayabilir. Yanlış karar kayıp getirir, akıllı, uzak görüşlü ve usta olmaktır Uranüs’ün düsturu. Hızlı ve atak olmak lazım evet Uranüs etkisinde ama planlar hazır mı, doğru mu, siz hazır mısınız? Değilseniz asla denemeyin derim. Uranüs daha 6 yıl burcunuzda, zamanını bekleyin yanlış yapmayın derim. Uranüs özgürlüktür. Uranüs etkisinde özgürlük mü-kaçış mı, bu farkı iyi bilin derim.
Merkür ayın 18’ine kadar Başakta, bu size yeni bir iş getirebilir, yine de şartlarını iyi düşünün, detaya önem verin derim bir kağıt imzalamadan önce.
Merkür 18’inden sonra zıt burcunuz Terazide, iş görüşmeleriniz, bazı resmi anlaşmalar yine gündeme gelecektir, Jüpiter’in pozisyonu oldukça iyi, ancak yine de iyi düşünün derim, çünkü sizi özellikle otorite ile karşı karşıya getirecek bazı pürüzler çıkabilir, bunları görüşmeden, bazı ciddi kararlar almayın derim. Ayrıca sizi bir yerden koparacak bir iş, proje söz konusu olabilir yani bir şeyden vazgeçmenizi gerektiren bir iş olabilir bu ve ayrıca daha önceki planlarınızı da değiştiren yeni gelişmeleri getirir.
Genellikle yeni iş anlaşmaları, müşteri trafiği yoğun bir iş zamanında olacaksınız, ancak beklenmedik koşullara da fazlasıyla maruz bir ay olacak. Yeni müşteriler veya yeni proje vs çıkacak pat diye, sizi sevinçten havaya uçuracak ama sonra birden beklenmedik sorunlarla işin önü kesilebilecek, karşılıklı net konuşmaların olmasına, karşılıklı doğru anlamanın sağlanmış olmasına dikkat edin derim, beklenmedik koşullarla mücadele etmek için. Özetle, işte olumlu anlamda sürprizli ama beklenmedik pürüzlerin de söz konusu olduğu bir ay olacak. Ama bir şekilde krizleri çözüme bağlayıp para getiren işlere dönüştürme imkanınız olacaktır yeni gelen işleri.
Kimi Koçlar evle ilgilenecek, eve masraf var, keyifli masraflar. Evde, yuvada mutlu olacağınız bir ay olacak, eşinizle/sevgilinizle sıcak, romantik bir ev ortamındasınız.
Venüs Aslana geçince, mutlu karşılaşmalar, randevular söz konusu. Kendinizi güzel, mutlu ve çekici hissedeceksiniz, beğenileceksiniz, sevileceksiniz.
Kimi Koçlara gerçekten şu an çalıştığı işten ayrılık gözüküyor, yani bir şeyden kopuş var, bu işinizden olabilir, veya işte bir projeden vazgeçme olabilir, ya da yeni bir işe yönelirken eski işi bırakmanız söz konusu.
Kiminiz de bir kişi ile yol ayrımındasınız.. Acele etmeyin, ay sonlarında sanki daha sağlıklı ve doğru kararı verirsiniz gibi görünüyor.
Resmi bir kağıt, yazı bekleyenler ayın ikinci yarısı gibi elinize geçecektir.
Sağlık konusunda şikayeti olan Koçlar, bu ay doktora başvurabilirsiniz, iltihabik, alerjik sorun yaşayanlar veya başka türlü sorunu olanlar, bu ay bu sıkıntıdan kurtulma imkanınız olacaktır, ama sağlığınızla ilgilenmeniz koşuluyla. Bazı yıldızlar sağlık sorununun bedeninizden çıkıp gitmesine yardımcı olacaktır. Ruhsal kökenli sıkıntı yaşayanlar, endişe, stres içinde olanlar da sorunu kafalarında büyüttüklerini, her şeyin düşüncede olduğunu anlayacak, buna göre kendini rahatlatacak şeylere yönelecek.
Bu arada evcil hayvan beslemeye merak saranlar olacak aranızda, bu ay dikkat edin derim hayvanlardan geçebilecek sağlık sorunlarına karşı. Ama merak etmeyin, yıldızlar bu bakımdan da koruyucu.
Bazı Koçların ilhamları giderek yükseliyor, yaratıcılık için, ciddi eserler çıkarmak için iyi zamanlara giriyorsunuz. Kendinizi disipline edin ve kafanızdaki yaratıcı işlere yönelin derim.
Ay sonunda zıt burcunuz Terazide yıldız yığılması gerçekleşecek, bu sizin bir konuda yol ayrımınızı göstermekte yukarıda dediğim gibi, eski bir dönemi de bitirmek üzre olduğunuzu gösteriyor, dediğim gibi, kiminiz eski işe veda yeni işe merhaba diyeceksiniz, kiminiz eski yaşam düzenine veda edip yeni düzene geçiş yaşayacak, kiminiz de yeni ve önemli bir döneme içten ve kararlı bir hazırlığa girişecek. İçten hazırlık derken, bu somutta olacak ama gizli, perde arkasından önemli işlerin halledildiği, önemli ciddi hazırlıkların yapılacağı radikal bir döneme giriş demek istiyorum. Güçlü bir işbirliği, güç birleştirme söz konusu. Bu işle veya biriyle hayatınızı birleştirme kararıyla olabilir.
Bebek bekleyen Koçlar var sanırım, bireysel yıldızlarınız uygunsa bu ay yoksa, gelecek ay bebek geliyor. Hamile kalmak isteyenler için iyi bir ay, ancak ayın sonuna kadar düşük riskine dikkat edelim derim, sağlığınızı koruyun.
Venüs-Mars kare açısı, gereksiz masraflardan kaçının diyor. Lüks harcamalara dalabilirsiniz. Para gelirken hemen akabinde gidebilir. Yaklaşan Satürn Akrep süreci size para biriktirmeyi öğretecek, şimdiden hazır olun, onun sözünü dinleyin derim.
Aşka bakalım, Venüs Aslanda iken aşk yaşamak sizi mutlu edecektir. Sevilecek, beğenileceksiniz, çekiciliğinizle göz dolduracaksınız, ayrıca havalısınız da ve cazibenizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Sevgilisi olanlar veya evli olanlar mutlu sevdiğinizle birlikte, gözlerden ırak, romantizm ve tutku hakim. Ancak kıskançlığa dikkat derim. Ayrıca cinsel yolla bulaşan iltihap olasılığına karşı önlem almak faydalıdır derim.
Aşk bekleyen Koçlar için, hızlı bir hoşlanmayla başlayan sonra seksüel tutkuya dönüşen ve hızlı bir yakınlaşmanın söz konusu olduğu bir aşk söz konusu. Ama kalbiniz de kıpır kıpır..
Yalnız ay sonunda karşınıza çıkan ilişki olasılıkları sanki hızlı başlayıp hızlı biten türden olabilir.
Ay sonunda ilişki konusunda karar zamanı.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Zıt burcunuz Akrepte Mars gezmekte ve yanına kuzey ay düğümü de gelmiş durumda, güney ay düğümü ise burcunuza geldi. Bu önemli zamanlar demektir ilişkiler bakımından. Bireysel ilişkiler konusunda özel zamanlardasınız ama iş ama dostluklar veya iş bakımından.
Güçlü istekleri, amaçları olan güçlü kişiler olacak hayatınıza giren insanlar, bazen kontrolün elinizden kaymasından endişe edebilirsiniz. Güzel insanlar olduğu gibi, sorun yaratan kişiler de çıkabilir karşınıza. İlişkilerde kişisel haklara saygı, çıkarlara karşı saygıya dikkat etmeniz gerekir, bu arada fırsatçı kişiler de olabilir ya da başkasıyla aranızı bozan kişi/ler olabilir, bu türden şeylere karşı uyanık olursanız, sorun yaşamazsınız.
Öte yandan tanıyacağınız güzel insanlar da gerçekten çok değerli olacak, size çok değerli tecrübeler öğretecek, hayata onların gözüyle, başka bir pencereden bakmaya başlayacaksınız, keza siz de onlara bir şeyler öğreteceksiniz. Özetle, değerli arkadaşlıklar yaşayacaksınız.
Aşk için de özel zamanlar tabii. Kiminiz eşinizle veya sevgilinizle ilişkide farklı bir boyuta geleceksiniz, ilişkinizi daha güçlendiren bazı önemli tecrübelere hazır olun şimdiden. Aslında kriz gibi görünen sorunlar ilişkinizi güçlendirmek adına fırsatlar getirecektir, bunu şimdiden görün ve krizleri olumlu kabul edin hayatınıza.
Ayın ilk yarısında başka, ikinci yarısında başka şeylere imza atmanız, bazı önemli resmi işleri gerçekleştirmeniz mümkün.
Kimi Boğaları gerçekten çok önemli bir iş bekliyor, atacağınız imza ve ay sonunda başlayacağınız iş yaşantı düzeninizi çok değiştirecek bir sürece girdirecek sizi. Zor ama sizi güçlendirecek, öneminizi artıran bir iş, çalışma, işbirliği sürecine gireceksiniz. Meydan açık ve net olacak, hatalarınız da üstün yanlarınız da çabuk ortaya çıkacaktır. Eksiklerinizi hızla tamamlarsanız çok güçleneceğiniz bir döneme girmiş olursunuz.
Öte yandan dediğim gibi ilişkilerde hassas, daha özenli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz, Mars şimdiden bunun somut adımlarını attırmakta size, dostla-düşmanla açık mücadele, dostlarla açık işbirliği, düşmanlarla, rakiplerle açık mücadele başlıyor. Kendinizi er meydanında pişirme ve güçlendirme zamanları geldi..
Evlilik veya ilişkisinde ciddi sorunlar yaşayanlar için zor zamanlar geldi çattı. Bir yol ayrımı kapıya dayandı.
Bu ay bazı Boğalar için sanki bugüne kadar hayal olan, ulaşamadığı birine ulaşması söz konusu olacak gibi. Bu kiminiz için bir aşk, kiminiz için işinizle veya genel hayatınızda önem verdiğiniz biri olabilir, kiminiz için de bir hedef olabilir. Mars-Neptün açısı bu kavuşmayı, ulaşmayı mümkün kılabilir. Merkür de Başakta Güneşle birleşince, hedefinize ulaşmanız somutlaşıyor.
İşte, özel yaşantıda ve ilişkilerinizde çok önemli ve hayatınızı değiştirecek zamanlara giriyorsunuz bu aydan itibaren. Olayları çok daha bilinçli, akıllı yaşayın, planlarınızı daha uzak vadeli, akıllı yapın derim. Çünkü bu dönüm noktası olmaya aday zamanlar, bu zamanları hakkıyla aşmak demek hayat çıtanızı, yaşam kalitenizi çok yükseltmek demek olacak, ciddi hatalar ise, bocalamak ve bazı fırsatları kaçırmak demek olabilir, o yüzden her zamankinden daha usta olun derim. Öte yandan bir şeyleri açık açık yaşamak size iyi gelecektir, içte tutup biriktirmektense mücadele içinde pişmek, gücünüzü sınayan ve bileyen tecrübeler size iyi gelecektir, hani hareketten bereket doğar misali. Yüzleşmeler, açık iletişim vs sizin kendinizi açık ifade etmenize imkan veren durumlar enerjinizi bir süre sonra çözüm yollarına ve aşmaya yönelteceğinden, beklemede kalmaktan kurtulacağınızdan dolayı, iyi gelecektir size.
Tutkulusunuz bu ay, istekleriniz yükseliyor iyice, kuzey ay düğümü gerçekten çok enteresan fırsatları getirecek hayatınıza, sizi ateşlendiren fırsatlar olacaktır, hevesinizi artıran fırsatlar, zor ama aşmaktan keyif alacağınız gelişmelerle meşgul olacaksınız.
Bu ay kesinlikle bir anlaşma, önemli bir işe, projeye başlamak söz konusu. Gerçekten toplum içinde, bulunduğunuz çevrede öneminizi artıracak, ayrıca sizi zaman içinde pozitif bir şekilde dönüştürecek, hayatı daha başka yaşamaya yöneltecek ve en derinlerdeki amacınızı gerçekleştirirken en derinlerdeki yeteneklerinizi de su yüzüne çıkartıp besleyecek bir şeyler var. Proje, yeni iş, belki bir aşk kiminiz için. Ama öyle ama böyle sizi değiştiren, dönüştüren, sizi değiştirirken sizin de çevrenizi değiştireceğiniz bir rotaya giriyorsunuz.
Para konusu bu ay çok iyi, özellikle ay sonunda atacağınız bir imza ile çok iyi bir noktaya gelebilirsiniz. Para getirecek yeni bir işe adım atıyor bazı Boğalar özetle. Kimi Boğalar ise, bir bankaya veya resmi bir kuruma başvuru yapacak sanırım, kredi çekecek, belki iş kuracak. Veya resmi, somut bir takım işler, ataklar yapacaksınız. Bu türden ciddi hazırlıklar içindesiniz. Zor ama güzel ve güçlü zamanlar. Unutmayın bazı zor zamanlar daha güçlü ve daha iyi zamanlardır. İyi değerlendirirseniz bu dediğimi yaşarsınız. Para için gerçekten iyi ve şanslı zamanlar, iyi değerlendirin.
Bu ay sağlık sorunu olanların keyfi yerinde, oldukça iyi. Terazideki yıldızlarla, Jüpiter’in güzel açısı sizi önemli bir sıkıntıdan kurtarmaya niyetli.
Venüs Aslanda, yuva evinizde evinize masraf yapacaksınız, evde sevdiklerinizi ağırlayacaksınız. Sürpriz bir konuğunuz da olabilir..
Aşka bakalım yeniden, aşk var, aşk bekleyenlere, aşta sorunları olanlara, aşk var, hem de güçlü ve sıra dışı aşk zamanları. Hayatınıza kalıcı ve önemli, sizin için çok anlamı olacak bir aşk girecek, hazır olun.
İlişkisi olan Boğalar artan isteklerini partnerine ifade etmekte zorlanacak, ama siz de anlamakta zorlanırken ne istediğinizi, karşınızdaki insanın sizi anlamasını beklemeyin hemen. Önce bir kalbinize kulak verin, ondan sonra paylaşın derdinizi partnerinizle derim.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Ayın sonunda dost burç Terazideki önemli yıldızlar burcunuzdaki Jüpiter ile güzel açılar yaparak sizin son 2 senedir uğraş verdiğiniz konularda sona gelme, sonuç alarak o dönemi güçlü ve hak ettiğiniz kazanımları elde ederek kapatmanıza destek olacaktı. Geç oldu ama sağlam oldu misali güzel gelişmelere damga vuracaksınız.
Bu arada biriyle küslük, kırgınlık yaşadıysanız eğer, sanki bir barışma, ona ulaşma yolunu arayacaksınız gibi. Bu bir kişi olabilir, veya bir yer/kurum olabilir. sizi bir sıkıntıdan da özgürleştiren bir şey.
Gerçekten bir dönemi kapattığınızı bu ay size güçlü bir şekilde hissettiren gelişmeler var.
Güneş ve Merkür ve bazı diğer yıldızlar önemli evdeler, köşe ev dediğimiz evlerde, bu somut bir değişimin de habercisi olsa gerek hayatınızda, yeni rotanıza yöneliyorsunuz ve bunu kimi İkizler iş değişikliği yaparak gerçekleştirecek. Venüs’ün Aslanda ilerleyip 11.evdeki yani ideal, amaçlar evindeki Uranüs ile güzel açısı, sizi mutlu eden müjdeler getirecektir.
Mars çalışma evinizde sizi ay boyunca koşturmaya niyetli. Ve işle ilgili bir hedefinize ulaşmak, istediğiniz bir şeye somut ulaşmak için bu ay tam zamanı diyor. Para getirecek ve gündelik hayatınıza güçlü bir düzen ve maddi katkı sağlayacak bir şeyler bekleyin derim, ulaşmanız an meselesi.
Uranüs-Venüs güzel açısı kimi İkizlere de aşk heyecanı yaşatacak, sevilmek, beğenilmek hoşunuza gidecek.  
Bu ay genital sorunlara, ciltle alakalı sorunlara dikkat edelim derim, bakım-estetik gibi şeylere yönelmeden önce iyi düşünün, alerjik sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.
Merkür 18’inde Teraziye girince, yaratıcı çalışmalar, kendinizi kanıtlamanız gerektiren işler, hobilerinizi hayata geçirmek hatta para kazanmak için iyi zamanlar, keyif alacağınız şeyler yapacaksınız, resmi veya somutta bir başarı veya ödül getiren güzel şanslar sizi bekliyor.
Kiminiz de yaşantınızı değiştiren, sosyal hayatını değiştiren bir şeyin altına imza atıyor, kendinizi toplum önünde göstereceğiniz bir işe başlıyorsunuz. İş bekleyen, tayin bekleyenler için şanslı zamanlar.
İşlerinizi resmi, kağıt üzerinde dikkatli yapın derim bu ay sonra bazı sıkıntılar yaşamayın. Dost sanırsınız, beklediğiniz gibi çıkmayabilir. Veya siz birine yasal olarak bir haksızlık yaparsınız ama sonra bu başınıza iş açar. Bu konuda dikkatli olun derim. Banka, yatırım konuları da bu ay bu bakımdan hassas. Kontrat, anlaşmalara özen gösterin.
Bazı İkizleri sanki bir taşınma bekliyor gibi, ama ev ama işle alakalı bir mekan değiştirme durumu var.
Aşka bakalım, gerek aşkta gerekse işte size bir dönemi kapatıp yeni dönemi açtıran süreç içindesiniz. Yani kararları vermenizi sağlayan somut olaylarla yolunuz belli oluyor, hayat düzeninizi yeniden oturtup bazı muğlak durumları, sorunları geride bırakıyorsunuz.
Aşkta hoş, keyifli bir dönem ancak, ikilemlerdesiniz, karar vermeniz lazım ki bu kararı bu ay vermeniz gerekecek.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Köklü, önemli bir zamandasınız siz de sevgili Yengeçler. Aile, yuva evinizde ay sonlarında yerleşen yıldızlar sizi aile, yuva ilgili ciddi kararlara vardıracak, aile hayatında değişim var.
Yani yuvadaki düzeninizi değiştiren bir dönemdesiniz. Satürn yuva evinizden gitmek üzereyken, bu ailede birinin vereceği karar, bir durum tabii, bu büyük olasılıkla siz de olabilirsiniz, yuvada değişim zamanı diyor.
Evde bir curcuna, bir hareketlilik var özellikle ayın ikinci yarısında.
Parasal bazı konularda güzel haberler bekleyenlere müjde diyeyim, özellikle aile kökenli, geçmişten gelen bazı maddi kazanımlarla ilgili beklediğiniz para, mal vs varsa bu ay sonuçlandırıp yeni yatırımlara yönelebilirsiniz. Borçları olanlar gelen hızlı paralarla borçlardan kurtuluyor.
İşle ilgili önemli beklentisi olanlar, akıllı ve uzak-planlı işleriniz gerçekten çok sağlam başarı getirecek noktada bu ay, adeta bir dönemi kapatıp yeni dönemi açan şey kiminiz için gelen paralar iken, kiminiz için sağlam ve kalıcı, giderek de güçlenen, ileride bir aile şirketine dönem, önemli bir iş olacak gibi. Bu zamanları çok iyi değerlendirin, sağlam demir atacaksınız geleceğe çünkü akıllı giderseniz. Bence azla yetinmeyin derim, sabırlı olun ama azını istemeyin derim. İşlerinize odaklanın ve en geç ekimde tamamlanacak, somutlanacak işlere asılın ve geleceğinizi garanti altına alan kısmetlerinizi kapın derim.
 Yaşantısında değişim isteyenler için de maddi gücün artmasıyla gerçekleştirebilecekleri bir yeni sürece adım atacak.
Öte yandan, ay sonlarında, sizi bir kriz de bekliyor, hayatınızdan kanımca gitmesi gereken bir şey var, bunu feda etmeniz gerekecek. İlerlemenizi engelleyen, değişime adapte olmanızı engelleyen bir şeyleri bırakmanın vakti gelmiş. Bu maddi bir şey de olabilir, bir kişi de olabilir. Korkmayın ve bırakmayı bilin ki özgürleşebilesiniz, rahat hareket edebilesiniz. Umutlarınız değişirken sizin değişmemeniz mümkün değil.. Değiştirin bir şeyleri..
Para sizi seviyor Yengeçler.. Para bu ay da geliyor. Hızlı ve sürpriz paralar ayrıca. Parada şanslısınız gerçekten. Ayrıca yaratıcılık, ortada görünmenizi gerektiren işlere el atın derim, tam zamanı. Önemli ve iş bitirici insanlarla bir arada olacaksınız.
Aşkta güzel, sıcak bir dönem. Hem sevdiğiniz insanlarla kavuşma, bir araya gelme var bu ay bol bol, hem aşkta mutlusunuz. Eşiniz veya sevgilinizle çok güzel ve sizi mutlu eden kararlar alıyorsunuz, ayrıca kuzey ay düğümü akrep burcuna girmişken, çocuk düşünenlere tavsiyem, güzel zamanlar geldi çocuk sahibi olmak için derim.
Bu ay yakınlarla bir aradasınız, bir kutlama var anlaşılan. Bu kutlama esnasında yeni insanlarla tanışacak, uzun ömürlü dostluklara yelken açacaksınız sanki. Kalbi boş Yengeçler ise, sanki bu türden kalabalık, eğlence ortamında, belki bir kutlama ortamında biriyle tanışacak gibi.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Venüs 6 Eylülde burcunuza giriyor, ayrıca bazı önemli yıldızlar para evinizde ayın büyük çoğunluğunda, bu ay çabalarınızın maddi karşılığını alma zamanı demektir sizin için.
Özellikle Merkür’ün para evinizde olması kimi Aslanlara yeni bir iş kapısı açılıyor demektir.
Para kazanma konusunda güven duygunuzu tazeleyen ve güçlendiren iyi zamanlardasınız. Yapacağınız anlaşmalar, iş konusunda görüşmeler size ileride önemli fırsatları getirecek türden.
Çalışan ve iş sahibi olan Aslanlar kafanızdaki bazı para, yatırım planlarını gerçekleştirme imkanı tanıyan işlerin arttığı ve bir süre sonra sizi bir ciddi dönüm noktasına taşıyacak süreçtesiniz. İşle ilgili ciddi atılımlarınız, somut adımlarınız ev hayatınızda da bazı değişiklikleri getirecektir ki bu da yakındır.
Venüs’ün etkisiyle, kendinizi sosyal ortamlara atacaksınız, gözler ay boyunca üzerinizde, çekiciliğiniz ve hoş tavırlarınızla girdiğiniz ortamlarda güzel ağırlanacaksınız.
Kimi Aslanlara sürpriz bir seyahat var, bu keyif alacağınız ve beklenmedik güzel bir sürpriz olacak. Gideceğiniz yerde hoş zamanlar geçireceksiniz.
Kimi Aslanlara ayın ilk yarısında iyi ve para getiren işler var, kiminize ayın ikinci yarısında.
İşte bazı konularda sorun yaşayanlar, ayın ikinci yarısında taleplerini kabul ettirecekleri bir ortam yakalayacak, ayrıca gelişen güzel durumlar sizin işte prestijinizi artıracak ve isteklerinizi de rahatlıkla kabul ettireceğiniz şartları getirecek gibi görünüyor.
Bu ay gerçekten yapacağınız işlerle beğeni ve onay alacaksınız. Önemli kişilerin ve çevrelerin dikkatini çeken işler çıkaracaksınız. İtibarınızı kanıtlayan ve yükselten ve sizi mutlu eden gelişmelerle yolunuzu da netleştirmenin getireceği rahatlıkla derin bir nefes alacaksınız.
Evde masrafları artıran işler var galiba, bizzat ilgilenmeniz gereken ev meseleleri olacak. Bu arada, ev, eve dair yatırımla alakalı bazı gelişmeler olacak sanırım, kafanızda duran bir planı harekete geçirmenizi zamanı gelmiş ve bazı dış gelişmeler bunu harekete geçirecek. Zamanı var ama çok da sürmeyecek, evle ilgili ciddi planı gerçekleştirmek için.
Para bu ay geliyor size. Ama yeni işle, ama işlerinizin gelişmesiyle. Önemli ve ileride daha da önemli olacak işlere imza atacak bazı Aslanlar. Kimi Aslanlar ise, bir süre sonra gelecek paranın üzerine imza atacak.
Eğitim, kurs, işinde beceri gerektiren kişiler gerçekten mutlu bu ay güzel gelişmeler bekleyin.
Aşk için oldukça iyi bir ay, Venüs burcunuzdayken sevilecek, beğenileceksiniz. İlgi üzerinizde olacak.
Sevgilisi veya eşi olan Aslanlar sorunlarınız varsa ki, Venüs’ün Yengeçte bulunması bazı sorunlar getirmiş olsa gerek, sorunu bu ay çözmeniz mümkün, sorunu geride bırakmanız mümkün.
Kalbi boş Aslanlar aşk fırsatları kapınızda, güzel ve keyifli bir ay olacak aşkta, devamu gelebilecek bir aşk söz konusu.
Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Güneş ayın 22’inde kadar burcunuzda, bu ay sizi parlatacak demektir. Ayın hemen bir gün öncesinde zıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay etkisiyle aya başlıyorsunuz.
Dolunay sizi umutlu, mutlu edecek, sizi mutlu edecek bir şeye de kavuşturacak, ancak bu konuda kesin kararları vermek, kesin yargıda bulunabilmek için ayın ikinci yarısı olmadan adım atmayın derim. Hem gidişatın belli olması hem fikrinizin netleşmesi için biraz zaman tanıyın kendinize.
Ayın ilk yarısında iş görüşmeleri çok iyi, ikinci yarısında imzalar atılıyor, güzel bir iş anlaşması size istediğiniz işi, pozisyonu getirecektir. ancak dediğim gibi, ayın ilk yarısına kadar neye imza atacağınız anlamak için zaman tanıyın, size gerçekten güzel işe kapısı açacak iş olacaktır sonuçta, ama birden fazla beklenti ve alternatif kafasınız karıştırıyor başta, hangisi somutta gerçekçi ise ve hangisi sizin açınızdan iyiyse o iş olacaktır merak etmeyin. Gerçi Merkür para evinizdeyken ayın ikinci yarısında birden fazla iş imkanları da elinizin altında olacak, bu da mümkün neden olmasın.
Özetle, ayın ikinci yarısında olan işler olacak, olmayanları şimdilik bir kenara bırakıp işlere koyulacaksınız.
İşinde prim yükselmesi, maddi-manevi ödül bekleyen Başaklar istediğiniz sizin olabilir. Gerçekten sizi onaylayan ve çabalarınızı takdir edecek yetkili kişilerle iş anlaşması üzerindesiniz. Kendinizi kanıtlamanın rahatlığıyla istediğinizi isteyin yetkilerden derim.
Ayın ikinci yarısında gerçekten kiminize istediği iş/ler gelirken, kiminize de para geliyor, güveninizi yükselten güzel maddi gelişmelerle keyfiniz yerinde.
Kiminiz gerçekten eski bir işe veda ve daha güçlü, iyi bir işe merhaba diyecek. Çalışma koşullarınızı değiştiren ve güçlendiren güzel gelişmelerle meşgulsünüz.
Mars 3.evinizde, sizi sevdiklerinizle kavuşturan seyahat var kiminize. Ayrıca kimi Başaklar ise, bir hedefi, arzusuna ulaşmak üzre bir yola çıkıyor. Kiminize bir kavuşma kiminize bir hedefe ulaşma söz konusu.
Aşka bakalım. Aşkta ayın ilk yarısı ayaklarınız havada, gerçekçi olmaktan uzak görünüyorsunuz. Ancak ikinci yarıda duygularınızı, partnerinizi iyi tanıyacak, anlayacaksınız. Duygularını bir havada bir karamsar, bir çok seviyorum, bir acaba seviyor muyum durumları var ruh halinizde. Bu kararsızlığı geride bırakmak için zaman lazım.  

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Burcunuzdan disiplin, yapılanma yıldızı Satürn’ün ayrılmasına az kaldı. Değişim mi istikrar mı arasında kaldınız bir süredir, Uranüs’ün zıt burcunuzda olması dolayısıyla. Bu ay sonunda da sizi yine bir karar krizi bekliyor, ama ondan sonra yıldızlar sizi rahat bırakır.
Ne yapmak istediğini bilenler rahat ama hala neye karar vereceğiniz bilmeyenlerle yıldızları biraz oynuyor.. Çünkü en başta Satürn ne istediğinizi bilmenizi salık vermekte uzun zamandır, hala bilemeyenler bence ciddi karar vermesin en azından derim. Ayrıca Satürn temelsiz, tabansız değişimleri onaylamaz, sizi bu konuda yalnız bırakır. Temelsiz, iyi planlanmamış, iyi hazırlanmamış değişimlere kapınızı açmaktansa, var olan şartları iyileştirmeye yönelin derim.
Çünkü Uranüs zıt burcunuzda dedim, siz ne istediğinizi bilmezken, karşınızda muhatap aldığınız kişiler ne istediğini sizden daha fazla bilmez çıkabilir. Bir öyle diyen bir böyle diyen çıkabilir. Yani hep siz mi kararsız olacaksınız, şimdi sıra başkalarının kararsız olma sırasında, özgürlük aşkının depreşmesinin tuttuğu zamanlar. Tabii bu uyarılarımı sadece gerçekten hala kararınız veremeyen Terazilere söylüyorum.
Size tavsiyem, kararlarınızı kendinize güvenerek alın, başkasına bel bağlayarak değil.
Yeni müşteriler ve tanıyacağınız yeni insanlar siz yeni ufuklar açacaktır. Bunu bu ay daha fazla hissedeceksiniz hayatınızda.
Mesleki değişim isteyen, mesleğinde daha farklı ve yeni bir şeylerle hayatına ve işine taze kan getirmek isteye Teraziler, şartlarınızı sağlama alarak açılın yenilikler ederim. Gerçekten somutta gerçek olabilecek yenilikler var ufukta ama önce tecrübe ederek, deneyerek gitmeniz gerek. hazır olduğunuz şeyleri kesinlikle yapın, durmayın derim, ama temeli zayıf görünen şeyin de bir macera olduğunu unutmadan.
Ay sonlarında resmi bir yerden maddi bir şeyler bekleyenler var sanırım, beklediğiniz şey gelecektir. Bu kiminiz için resmi bir yerden para, kiminiz için bir iş anlaşmasına, bir projeye veya tecrübe-eğitim gerektiren bir staj veya kurs olabilir, para getirecek bir kurs vs.
Kimi Terazileri bir maddi bedel karşılığında bir hedefine ulaşma görüyorum yani, evet bir şeyden kurtuluyorsunuz veya bir şey kazanıyorsunuz ama bu bedeli olan bir şey.
Bu arada ek iş düşünenler için bu ay fırsatların geleceği zamanlar.
Bu ay para harcıyorsunuz ancak keyifli şeylere harcama görüyorum. Ayrıca para konusunda ay boyunca hırslı ve tuttuğunu koparacak güçtesiniz.
Bir yakınınızdan bebek müjdesi alabilirsiniz, bu beklenmedik bir sürpriz gibi.
Kimi Terazileri bir kent değişimi bekliyor gibi, aslında mekan değiştirme geçen ay söz konusu idi, henüz gerçekleştirmeyenler bu ay yapabilir, kiminiz de sanki geçici bir süreliğine, iş görüşmesi veya başka bir nedenle uzaklara gidiyorsunuz. Gittiğiniz yerde kafanız netleşecek ama planlar şaşacak, değişecek gibi görünüyor.
Aşka bakalım, aşk beklenmeyen bir yerden çıkabilir, tanıdığınız ve aklınıza gelmeyen biri size aşk-ı ilan edebilir. Aslında sizin de kalbinizi kıpırdatan bir şeyler var gibi, ancak bu özgür aşk modunda başlayacak, fakat sonra böyle mi devam eder, bence aşk giderek alevlenebilir ve hatta hiç aklınızda yokken kısa sürede ciddi kararlar bile verebilirsiniz ilişkiniz üzerine.
Sevgilisi olan ve yuva kurmak isteyen Teraziler, eh artık geç kalmadan bu ay düğün yapın derim.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Burcunuzda ay boyunca kalacak ve sizin de öz yıldızlarınızdan biri olan Mars’ın yanına kuzey ay düğümü geldi. Fırsatlar zamanı demektir sizin için. Önünüzü açan güzel ve sağlam fırsatlar bekleyin derim, girişimlerinizin güzel sonuçlanacağı, çabalarınızın karşılığını maddi-manevi alacağınız zamanlar geldi.
Güneş Başakta ilerlerken, dostların da destek vereceği bir hedefiniz, bir amacınıza ulaşmanız söz konusu bu ay.
Ailede sevindiren gelişmeler var ayrıca.
Bu ay sizi oldu mu olacakmılardan uzaklaştıracak, eylem vakti gelmiş dayanmış. Olması gereken, yürüyen planlarınız eylem ayağını tamamlayacaksınız bu aydan itibaren.
Sevgili Akrepler sağlık evlerinizde bulunan kuzey-güney ay düğümleri artık ayrıldı, şimdi ilişkilerinizi ve girişimlerinizi etkileyen evlere yerleşti, 1.5 sene kalacak olan kuzey ay düğümü sizin burcunuza, güney ay düğümü zıt burcunuz Boğaya yerleşti.
İlişkilerde yeni ve değerli tecrübeler edinme zamanları. İlişkileriniz üzerinden hayatınızı değiştirecek gelişmeler bekleyin derim. Bu dönemde evlenmek, ev değiştirmek, düzen değiştirmek isteyenler akıllı ve uzak planları adımlarınızı eyleme dökmekten çekinmeyin ve hayatınıza asılın, sahip çıkın ilişkilerinize ve sizi mutlu edecek, hayat standardınızı yükseltecek girişimlere yönelin.  
Sizin için sıradan zamanlar değil, daha çok çaba gerektirecek ama karşılığını da alarak mutlu, huzurlu ve başarılı olacağınız zamanlar.
Hayatınızda çok önemli taşların yerine oturacağı zamanlar.
Ay sonunda, kiminizi geçmişten veya epey zamandan beri beklediğiniz bir şey bekliyor bu bir para olabilir ya da bir iş olabilir. Bir imza atacaksınız önemli paranın üzerine. Kiminiz de bankaya yüklüce para yatıracaksınız, belki bir hesap açacaksınız, önemli bir amacınızı gerçekleştirmek üzre para biriktireceksiniz.
Başka kent veya yurt dışında işleri olanlar ay sonlarında uzaklarda olacak bir süreliğine. Kiminizin de uzaklarla tel, iletişim trafiği çok yoğun olacak.
Banka, para işlerini ayın ilk yarısında dikkatli yapın derim, bir anlaşmazlık, bir eksik belge vs sorun yaratabilir.
Bebek bekleyen Akrepler varsa, yakında derim. Kimi Akrepler ise, bu aydan itibaren çocuk düşünmeye başlayacak. Hayatınızı değiştirecek, anlam katacak önemli bir şey istiyorsunuz, çocuk sahibi olmak mesela.
Eğitim için uzaklara gitmek isteyen Akrepler hazırlayın bavulunuzu.
Sizde iş değişikliği henüz yok, ama gelecek ay her an olabilir, bu ay daha çok planlar, görüşmeler, ve gözden ırak bazı hesaplar yapmanız söz konusu. Ama daha önce uğraştığınız bir iş, bir proje varsa, onu tamamlamak, onunla ilgili bir hedefe ulaşmak bu ay söz konusu.
Aşka bakalım… Mars burcunuzdayken aktif, hevesli ve aşka açıksınız. Ayın 6’sından sonra sizi kızdıran bir şeyden de kurtulacaksınız. Belki de eski sevgilinizin ayrıldığını duyup sevinecek bazı Akrepler. Bu ay kozlar sizden yana daha fazla, değerini bildirmek, kıskandırmak, aranan kişi olmak sırası sizde. Cazibenizle bu zor olmayacak. Sevilecek, beğenileceksiniz. Ancak ciddi planlar için zaman verin kendinize, aklınız havalarda olmasın hemen.
Kimi Akrepler uzaklarda bir düğün, evlilik planı ile meşgul görünüyor. Kafanız uzaklarda Terazi yıldızları sizi uzaklarda bir aşk, ilişki hedefinize ulaştırmak için oldukça iyi pozisyondalar.
Yeni aşk için güzel ama dediğim gibi biraz zaman verin kendinize.
Bu ay eski bir aşk canlanacak kimi Akreplerin kalbinde…

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Bu ay önemli ataklar ve bazı önemli şeyleri tamamlamak üzere oldukça yoğun bir ay sizi bekliyor.
Ay sonlarında Terazi burcuna yerleşecek olan Güneş ve Merkür size bir mutlu anı yaşatmaya ve bir amacınıza ulaştırmaya niyetli.
Satürn idealler, amaçlar evinizden ayrılmadan size sağlam bir başarı bırakmaya niyetli, alın onu derim. Vereceği şey sizi daha büyük ve ruhunuzda özlem duyduğunuz bir amacınıza ulaştıracak zemini hazırlayacaktır.
Bu ay önemli kişilerle, yerlerle görüşmeleriniz yoğun. Aktif, yoğun ama önemli bir ay sizin için. Ve istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz bir zaman. Ama olası aksiliklere de açık zaman, istediğinizi alacaksınız ama aksilik olduğunda ayın ortasını bekleyin ve hedefinize başka yönden ulaşmayı deneyin derim. Sizi destekleyen insanlar etrafınızdayken başka koldan da olsa istediklerinizi yaptırmanız çok zor olmasa gerek.
Mars 12.evde yani ruhsal dünya evinizde gezerken, içinizden birtakım istekler, umutlar ve ayrıca endişeler bazen öfkeler kabarabilir ara ara, ancak Mars’ın bazı yıldızlarla güzel enerji alışverişi içinizdeki duyguları dengeleyecek güzel çözümlere yöneltecektir sizi. İçsel arzularınızı gerçekleştirmeye odaklı olacaksınız.
Ayrıca ayın ikinci yarısında önemli bir dileğinizin de gerçekleşecek olmasıyla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Geleceğe daha umutla odaklı olacaksınız.
Resmi işleri olanlar, önemli kişilerle iş görüşmesi olanlar bu ay güzel sonuçlarla rahatlıyorsunuz. Uzun zamandır çabaladığınız önemli işlerin güzel sonuçlarını da alıp güçleneceksiniz.
Öte yandan, Mars size bir gizli düşman veya gizli gizli çekemeyen birilerini getirebilir, sizinle gizli uğraşan birileri olabilir. gizli düşmanlara, çekemeyenlere karşı dikkatli olun derim. Hatta yasal zeminde kendinizi koruyacak yolları hazırlayın. Öte yandan güçlü dostların da desteği üzerinizde bu ay. Yani çekemeyenlerin pek de dokunabileceğine ihtimal vermiyorum.
Bu ayki gelişmeler bazı Yaylara sanki uzakların, hatta yurt dışının kapısını açacak. Belki aklınızda belki değil, ama bu ay kafanızda bir şeyler uyanacak ciddi ciddi.
Para konusuna bakalım. Başakta gezen Güneş kimi Yaylara yeni işin kapısını açacak, üstelik Merkür de Başakta ve kariyer evindeyken işe girmek isteyenler durmasın derim, hem de güzel bir iş. Ayın ilk yarısı bir yeni işe giriş, eski bir işi, projeyi de sonlandırma zamanınız diyebilirim.
Hayat düzeninize, bir amacınızı gerçekleştirmeniz üzerinde değişiklikler getireceksiniz.
Aşka bakalım, Venüs dost burç Aslandayken aşk yaşamanız çok mümkün. Kiminize uzaklardan gelen aşk var, kiminize gittiğiniz bir yerde, bir sosyal ortamda, özellikle bir sanatsal ortamda aşk görünüyor.
Sevgilisi/eşi olanlar birlikte bir tatil yapacak gibi. Havadan gelen sürpriz bir tatil bu.
Kimi Yaylar, bu ay evli birine gönlünüzü kaptırma riski var, aman dikkat. Aslında hoşlanma mı yoksa seksüel çekim mi bunu başta anlamanız zor da görünüyor.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Bu ay dost burç Başakta bulunan Güneş ve Merkür’den destek alarak bir sürü işinizi hızla halledebilirsiniz. Ay boyunca önemli görüşmeler yapacaksınız, kimisi uzaklarda bulunan yetkili veya muhatap alacağınız kişiler kimisi yakınınızda kişiler. Güneş’in desteğiyle ne istediğinizi iyi bilerek ve almaya da kararlı olarak hareket edeceksiniz. Kafanız önemli planlarda ve hızla kararları, çözümler üretecek akıcı enerjiler altında, hızla nereye ne zaman ulaşmanız gerektiğinizi bilebileceksiniz. Hızlı, aktif ve iş bitiren bir havadasınız.
Eğitim, kurs düşünenler bu ay başvurusunu yapıyor, ay sonunda yeni bir yol çiziyor kendine atacağı adımlarla.
Size sadece ayın 16’sında Başakta doğacak yeni ay zamanı ve ondan birkaç gün sonrasında dikkatli olmanızı tavsiye edeceğim, çünkü Başakta doğan yeni ay size olumlu iş imkanları, işlerinizi kabul ettireceğiniz şartlar getirirken, akabinde, Merkür’ün terazi burcuna geçmesi sizi kısa bir süre ikilemde bırakabilir. Yani özetle, bir yerden iş imkanı beklerken sanki başka yer hızla gerçekleşecek gibi. bir şekilde siiz seçime de zorlayacak, ikileme zorlayacak, ama hayrınıza olan iş neyse o olacaktır emin olun ve zaten niyet edip, planlarını 1-2 ay önceden yaptığınız iş olsa gerek bu. 
Esnek olun ay ortasında ve gelişmelere kendinizi adapte edin derim. Özetle, işte kariyerinizi değiştiren ve kariyer konusunda taşları yerine oturtan bir ay olacak. Ondan sonra ne yapacağınızı, nerede olacağınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Bu ay belli oluyor ne nerede ne şekilde vs.
Bazı Oğlakları fevri veya inatçı davranmak konusunda uyarmak isterim, bu tavrın size faydası yok, gelişen ve değişen şartları kabul edin ve ayak uydurun derim. Tepenizde yıldızlar varken, ben haklıyım tavrınız baskın olabilir, ama başkalarını dinlemeyi öğrenmeniz lazım. Plüton’un getireceği düzen, yaşantı değişiklikleri için yıldızların size getirmek istediği yeni şeyleri, yeni hediyeleri alabilmek için, ellerinizi hayata uzatmış olmanız lazım, inat, direnmek, yenilikleri engellediği gibi, miyadı dolan ve direndiğiniz şeylerin gideceğini de bilin. Tutamadığınız şeyleri bırakın, gitsin! Plüton’un düsturu budur. Bırakın ki, yıldızlar size yeni hediyeleri ve mutlulukları verebilsin.
Bu ay rotanızı belli eden somut gelişmeleri kabul edin hayatınıza.
Paraya bakalım.. Mars Akrepte idealler, dostlar evinde ilerlerken, dostlarla dayanışma var size. Bazı yakın dostlarınızla görüşecek, karşılıklı fikir, destek alışverişi yapacaksınız. Siz bir dosta ihtiyacı olan konuda destek olurken, başka bir dost da sizi bir hedefinize ulaşmada somut destek olacak. Ne varsa dostlarda var..
Dost kişilerle parayı konuştuğunuz bir ay. Para konusunda imza atmanız, anlaşma yapmanız gerekiyorsa bu ay bunu bence ayın ilk yarısında yapın derim. İkinci yarısında kafanızı karıştıran enerjiler var, evdeki hesap çarşıya uymama durumu.. Gelen paralar var, ama harcamalar da söz konusu, ayrıca ev için lüks harcama söz konusu, gerçi keyif alacağınız bir şey alacaksınız. Ancak hesaplar karışabilir. Ama genel itibariyle parasal hedeflerinize ulaşıyorsunuz, sizi güçlendiren parasal konularla meşgulsunuz.
Bu ay özetle, sizler kesin bir iş var, kiminize iş, kiminize proje ve gerçekleşen ve startınız vereceğiniz iş/proje olacak bu.
Aşk var mı acaba sizin için, bakalım.. Aşkı uzaklardan veya iletişim kanalıyla bulabilirsiniz. Bu aşk mı yoksa geçici bir macera mı olur, bu ancak bir süre sonra belli olur. Ama çok beklemeziniz bunu anlamak için. Zaten hayatınızı, ev yaşantınızı radikal bir şekilde değiştiren bir aşk kapıda, yakın. Yani hızla gelişmeler getirecek bir aşk bekleyin derim.  
Öte yandan, kalbi boş olanlar veya sevgilisi/eşi olanlar, aşkta kıskançlık yaratan durumlara izin vermeyin derim.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Tepenizde Mars gezecek ay boyunca, işte, veya ailede biriyle kavga etmemek konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konular sizi hırslandıracak, her an ağzınızdan sonra pişman olacağınız sözler çıkabilir, birileri sizin sinirlerinizle oynarken bence oyuna gelmeyin derim. Kendi işlerinize odaklanın ve planlarınızdan vazgeçmeyin.
Bazı Kovalar bu ay resmi işlerle yoğun meşguliyet içinde. Kiminiz hayırlı konular için, kiminiz ise, biraz can sıkan, üzen bir konuda olabilir.
Kiminizin iş planlarını, iş yaşantısını, kiminizin ise genel yaşantısını değiştirmeye aday bir takım meselelerle uğraşacaksınız. 
Kiminiz kariyer, kiminiz eğitim veya başka bir uzun soluklu konuda kararlarınızı eyleme döktükten sonra önemli ve yeni bir sürece gireceksiniz, buna hazır olun. Kariyerde, hayatınızın genel konumunda bazı değişiklikler yapacak resmi veya somut gelişmeler size yeni sorumluluklar yükleyecektir. Ve bazı fedakarlıklar, nefesinizi şimdiden uzun tutun ve üzerinize binecek sorumluluklara hazır olun derim şimdiden. Hatta Mars’ın Akrep burcunda tepenizde bulunması size yaklaşan değişimin ve yeni sorumlulukların işaretlerini getirmeye başlamıştır.
Öte yandan, Jüpiter oldukça favori bir pozisyonda sizin için, size adeta hava, taze nefes aldıracak yeni kapılar açacaktır, daraldığınız zamanlar kaçacağınız güzel ortamlar, fırsatlarla mutlu olacağınız.
Jüpiter kiminizi çok istediği bir hobisine kavuştururken, kiminizi ise, bir hobisini mesleğe çevirme şansı verecektir. Kimi Kovalar iş konusunda bir yol ayrımındayken Jüpiter’in size sunacağı nimetler gerçekten bir kurtarıcı olacaktır.
Özellikle ayın ikinci yarısında, dost Terazide yıldızlar yığılırken, geleceğinizi şekillendiren ve sizi mutlu edecek şeylere adım atacaksınız, bazı imzalar atacaksınız güzel atılımlar için.
Kimi Kovaları sanki emeklilik bekliyor. Zamanı gelmiş.
Kimi Kovalar ise, sanki uzak bir yerden evine dönmeye hazırlanıyor ve hemen akabinde, çok fazla sürmeyen bir zamanda hızla yeni bir yaşantının adımlarını atmaya koyulacak, bu kiminiz için evlilik olacaktır.
Bu ay gelen paraları iyi değerlendirin derim, bazı beklenmedik lüks harcamalara gidecek gibi görünüyor paralar. Ancak Güneş Teraziye geçtikten sonra harcamalara başlayın derim yoksa gelen paranın boşa gitmesi söz konusu olabilir.
Aşkı bu ay yakınlarda bir yerde arayın derim kalbi boş Kovalar. Veya ay sonlarında iletişim kanalı size sürpriz bir yeni aşk getirebilir. Yeni bir aşk randevusu söz konusu.
Sevgilisi olanlar, evliler bu ay masraflarla ve ortak hesaplarla meşgul.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Bu aya hemen bir gün önce sizin burcunuzda doğan Dolunayla başlıyoruz sevgili Balıklar. Dolunay sizi oldukça duygusal yapacaktır bu arada ayın ikinci yarısına kadar. Kafanızı dalgın yapabilir, dikkatsizliğiniz aratabilir, bu tür şeyler dikkat etmeniz gerekir. Öte yandan duygusal olarak sizi güçlendiren bir sürece girmiş oluyorsunuz. Ne istediğinizi iyi bildiğiniz ve istediğiniz şeyleri elde etmek için iyi zamanlardasınız. Ancak gerçekten emek verdiğiniz, çabaladığınız şeyleri elde edeceğinizi bilin, ve kararlarınızın da sağlıklı olması şartıyla.
Aksi taktirde Dolunay size karşı seslerin yükseleceği zamanlar da olabilir. Bu ay sağduyu ve mevzulara duygusal bakın, evet, duygularınız size doğruyu söyleyecek çünkü ama bazı somut şartlar ise, henüz zamanı olmayan şeyleri de getirecektir önünüze. Yani gerçekçi olmakla fanteziye kaymak arasında gidip geleceksiniz. Belki istedikleriniz doğru ama zamanı değil özetle.
Veya kimi Balıkların bu ay kendini bir konuda kandırması söz konusu olabilir, şimdiden uyarayım dedim. Telaş, panik haliniz olabilir özellikle ayın ilk yarısında, işleri tek tek yapmaya gayret edin derim.
Uzaklardan güzel gelişmeler bekleyin derim. Belki özlediğiniz, sevdiğiniz birileri gelecek, belki siz gideceksiniz. Mars uzaklar evindeyken, sizin burcunuzdaki Neptün ile güzel enerji alışverişi içindeyken, mutlu olacağınız kavuşmalar söz konusu.
Kiminiz de, sanki yeni ve dost çevrelerden, iş bitirici, hırslı kişilerle iş görüşmesi, işbirliği yapmaya niyetli gibi. Durumlar güzel görünüyor.
Bu ay kimi Balıklar yatırımla alakalı, ortak hesaplarla alakalı işleri, konuları tamamlamak, kimi Balıklar ise, sağlık konusunda meşguliyet bekliyor yine. Gerçi az kaldı, ama yine de ilgilenmek gerek, özellikle bir yaşlı yakını olanlar, onun sağlık konusundaki işleriyle uğraşacak görünüyor. Yakınızın sağlığına özellikle ilk yarıda dikkat etmek gerekecek. Yine belki bir ameliyat, bir tıbbi bakım gerekebilir. Kimi Balıklar ise kendi sağlık sorunuyla meşgul, iyileşmek, sorundan kurtulmak için ilgi önemli, siz ilgilendikten sonra endişe etmenize gerek yok.
Kimi Balıklar da dediğim gibi, ortak hesaplar, alacak, yatırım konusunda ciddi bir kararlar almaktasınız hatta ayın ikinci yarısından sonra resmi kağıtlara imza söz konusu. Size önemli miktarda para veya başka türlü maddi kazanım getirecek anlaşmalar olacaktır bu.
Para konusu dediğim gibi, yatırım, ortak hesaplar üzerinde gelecek. Ayrıca, muhtemelen ayın ilk yarısında yeni iş görüşmeleri yapmanız ve bundan olumlu sonuç almanız mümkün.
Kimi Balıklar işte bir kıskançlık veya parasal bir konuda anlaşmazlık yaşayabilir, yetkili bir kişi değil bu kişi, çalışan biri.
Aşk ne durumda derseniz, dost burçta bulunan Venüs ile Akrepte bulunan Mars size bir ilişki getirmiş olabilir ya da yeni getirebilir, ancak, sanırım neyin ne olduğunu anlamanız ertesi ayı bulacaktır.

Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder