9 Eylül 2012 Pazar

SEMAVİİ’DEN 2012 BOĞA BURCU YILLIK BURÇ YORUMU

SEMAVİİ’DEN 2012 BOĞA BURCU YILLIK BURÇ YORUMU
Boğa Burcu ( 20 Nisan – 20 Mayıs )
(Yükselen burcunuzu da okuyun mutlaka.)
Geçen sene burcunuza geçen şans yıldızı Jüpiter 11 Haziran 2012’ye kadar burcunuzda kalırken, 2012’yi fırsatlara çevirmeniz hala mümkündür.
 
Hatta Jüpiter bazen şansları burçtan geçtikten sonra verir ki, bu da bu senenin sizin için iyi değerlendirilmesi gereken bir sene olduğunu açıklar.
Hayatınıza katmak istediğiniz ve sizi mutlu edecek, daha iyi yaşadığınızı düşündürecek şeyleri düşünün. Yani ne istiyorsunuz hayattan; bunları düşünün ve isteyin. Önce ne istediğinizi iyi bilin, sonra gerisini Jüpiter’e bırakın.. Görün sihri…
Tabii bu sözüm kısmen doğru.. Neden çünkü evet Jüpiter şans verir ama verilen, hatta ayağınıza kadar gelen şansları değerlendirmek size kalır. Şayet hazır değilseniz veya kıymetini bilmezseniz, önünüze gelen fırsatları göremeyebilir, kaçırabilirsiniz.
Jüpiter şansı verir, değerlendirmesi kişiye kalır.
Bu arada, Jüpiter’in kişiyi tatlı ve boş bir tembelliğe, “aman sonra hallederimciliğe” sevk ettiğini de belirteyim, rehavet zamanı değil, bu şanslı dönem kaçmaz..
Jüpiter’in en güzel yanı, geçmişi kafamızdan silip, bizi bugüne odaklamasıdır. Bizi üzen, düşündüren sorunları birden düşünmek istemeyiz, dikkatimiz keyifli, neşe veren şeylere yönelir, canımız sorunlarla uğraşmak istemez, artık mutlu olmak isteriz. Daha önce olup da bizi derinden üzen şeylere üzülmediğimizi fark ederiz. Hayata pozitif bir gözle bakmaya başlarız. Temiz bir sayfa açmak isteriz. Yüzümüzü bugüne ve geleceğe çeviririz.
Jüpiter burcunuzda ilerlerken hissedecekleriniz bunlar. Olanı olmayı boş verip ileriye bakmak..
Tabii eğer çözmek istediğimiz bir sorun varsa, onu da pozitif çözüm yolları arayarak çözmeye meylederiz, yani sorunun kendisini düşünmekten bıkmışızdır, artık çözümü varsa çözeyim, yoksa bırakayım kalsın ve yoluma devam edeyim moduna gireriz.
Ve zaten 12 yılda bir burcunuza gelen bu şans yıldızına iyi ev sahipliği yapmak gerekir, değil mi? Kıymetini bilelim.
Jüpiter’in burcunuzda bulunmasının güzel bir yanı daha var, sizin gibi Toprak grubundan olan dost burçlar Oğlak ve Başakta bulunan yıldızlarla adeta işbirliği yapar gibi bu sene. Oğlakta uzun yıllar kalacak olan Dönüşüm yıldızı Plüton, 3 Temmuza kadar Başakta kalacak olan Mars, siz hedeflerinizi ortaya net koyduktan sonra, hızla ulaştırırlar.
Bu arada, kafanızda muğlak hava yaratan Kovadaki Neptün etkisinden de 3 Şubat deyince kurtuluyorsunuz. Yani kararsızlık, belirsizlik dönemi de bitiyor, özellikle burcun sonlarında doğanları etkilemekteydi Neptün Kovada.
3 Şubat deyince, transit Neptün Balık burcuna geçecek ve uzun yıllar burada kalacak.
Özetle, ne istediğini iyi bilen kişiler için bu yıldızlar gerçekten süper konumdalar. Siz bir hedefe doğru ilerleyin, bu yıldızların şanslı enerjilerinin arkanızda olduğunu hissedeceksiniz. Zaten geçen sene yılın ikinci yarısında başladı bu şanslı dönem. Şimdi başka yıldızlar da katılmış oldu bu güzel enerjiye.
Kariyer elde etmek, kariyerinde ilerlemek ve önemli bir pozisyon elde etmek isteyenler için iyi bir dönem. Bu sene ayrıca enteresan insanlarla tanışacaksınız bol bol. Kimi zaman bir sosyal eğlence ortamında, kimi zaman yollarda, girdiğiniz çevrelerde.
Mars’ın Başakta 5.ev girişim evinde olması, hem eğleneceksiniz hem iş yapacaksınız demektir. Biraz fazla detaycı olan ama işini iyi bilen kişiler bu tanışacağınız kişiler. Yapacağınız işler, girişimler dost kişilerle olacaktır.
Mars ayrıca kilonuzu korumak adına da imdadınıza yetişmiş durumda. Daha fit olmak, kilo almamak için sosyal faaliyetlere ağırlık verebilirsiniz, belki bir spor klubüne üye olup düzenli spor yapabilirsiniz. Hem ara ara gerilen sinirleriniz için de iyi olur.
Mars sizi görüntünüz konusunda pimpirikli yapar. Hem beden sağlığına hem fit görünmeye özen göstermeye meyledersiniz.
Kimi Boğalar da bu sene zihin oyunlarını öğrenmeye merak saracak gibi.
Kimi Boğalar ise, işinde çalışırken kolaylık sağlayan aletleri kullanmaya ağırlık verecek. Belki yapacağınız işleri bir şeylere kaydedeceksiniz, belki işi daha pratik halletmenizi sağlayan makineler alacaksınız.  
Bu arada geliştirmeyi istediğiniz bir yeteneğiniz varsa, tam sırası! Mars yaratıcı ve sosyal, sportif aktivitelere başlamak, geliştirmek, bunun üzerine, özellikle ekip çalışması gerektiren bir kursa gitmek için iyi bir zaman.
Yeteneğini geliştirenler için de, bu sene adeta sahneye çıkma, er meydanına çıkma zamanı. Gerçekten yeteneğinize güveniyorsanız durmayın derim toplum tarafından beğenilmek ve takdir almak için yıldızlar oldukça iyi durumda. Yani, ünlü olmak veya kendini topluma tanıtmak isteyenlere fırsat kapıları açılmış durumda. Durmayın, girin ve hedefleriniz için koşturun.
Ayrıca eski tanıdıklarla, dostlarla da hoş buluşmalar, karşılaşmalar olacaktır. Okul yıllardan olabilir, çocukluk çevrenizden veya eski çevrenizden olabilir bu arkadaşlar.
Gelelim Zamanın Efendisine.. Satürn.. Ağır bir toptur, onu anlatırken dikkatli olmak ve dediklerini dinlemek gerekir. Bunu Satürn krizi yaşayan herkes bilir.. Dinleyen de dinlemeyen de..
Satürn Terazide ve 6.evinizde, burası çalışma ve sağlık evidir en başta. Yaşantınıza çeki düzen vermeniz için sizi zorlamakta Satürn epey zamandır. Daha düzenli çalışmak, zamanı daha iyi kullanmak, daha organize olmak ve sağlıklı yaşantıyı hayatınıza kalıcı yerleştirecek yeni alışkanlıklar edinmeniz için sizi iç sesiniz aracılığıyla uyarıp durmaktadır.
Özetle sağlığınıza özen göstermeniz gereken, gündelik alışkanlıklarınızı, beslenme alışkanlıklarınızı daha sağlıklı olmak adına organize etmenizin zamanı.
Kimi kronik rahatsızlıkların arttığı ve tedavi gerektirdiği bir dönem. Bu dönemin bir iyi yanı; sağlığınızla ilgilenmek konusunda hiç durmayan Satürn’ün sesini er-geç dinlemek zorunda kalıp, var olan veya ortaya çıkan rahatsızlıklarınızı çözümsüz vaka olmadan ilgilenmeye başlamanız olur. Hatta Satürn’ün 2010’dan beri mesajlarını dinlemeye erkenden başlayanlar, belki de rahatsızlıklarına kesin tedavi ile çözüm bulup ondan kesin olarak kurtulmuşlardır bile.
Satürn Terazide genellikle kemikler, sırt, sinir uçları yani fıtık türü sıkıntılar, böbreklerle alakalı sorunlar çıkarabilir. Bunlarla ilgilenip kurtulmanız sizin elinizde.
Ve hayatınızda her şeyi görev edinmekten de vazgeçip biraz keyfini çıkarın hayatın tam da Jüpiter burcunuzda ilerlerken. Ayrıca Satürn insanı biraz gündelik hayatın artan koşturmacasından usandırır, hayatı bir süre sonra çekilmez görevlerden ibaret görmeye başlarsınız. Bu tuzaktan kurtulmanın yolu da, yaptığınız şeyleri severek yapmaya gayret etmenizdir. Bitmesi gereken işler bitmeli, değil mi? Ve neleri severek yaparsınız, onlara ağırlık verin, kendinizi ödüllendirin zaman zaman.
Bu arada, Satürn’ün bu evde bir negatif özelliği daha vardır; uzun süre işsiz kalmak zorunda olmak. Kimi Boğalar bu tür bir sorunla karşı karşıya kalabilir. Ama Jüpiter ve diğer yıldızlara bakınca ben uzun işsizlik olacağını tahmin etmiyorum. Ayrıca 9.evinizde yani kariyer evlerinden birinde Oğlakta bulunan Plüton, usta olduğunuz işte veya işlerde önemli kişilerle tanışma ve onlardan teklif almaya işaret etmekte. Dost kişilerden hatta dostunuzdan da iş önerisi veya teklifi alabilirsiniz. Ve bu tür tekliflerin de sonu iyi görünmekte.
Transit Satürn 5 Ekimde zıt burcunuz Akrepe geçecek. Artık sağlık sorunu, gündelik hayatın ekstra yükümlülükleri dönemi geride kalacak, bu sefer ilişkiler üzerinden yoğun bir dönem başlayacak sizin için.
Satürn Akrep burcunda sizin 7.eviniz yani evlilik, iş ortaklığı, aşk, dostlar, yakınlar, iş ilişkileri yani her tür ikili/bireysel ilişkiler üzerinden sınava çekecek anlaşılan.
Gelişen ve büyüyen çevrenizi çeşitli sorgulamalar ve somut yakın tecrübelerle elemeye başlarsınız. Hayatınızda anlamı olmayan, size zarar veren insanları yaşayacağınız bazı ders nitelikli olayların ardından çıkarırsınız. Var olan ve köklü dostluklarınız da pekişir bu dönemde. Sanki dostu-düşmanı iyi tanıma dönemi olacak sizin için.
Yeni dostlar da girecektir hayatınıza, size ilham veren, hayata bakışıyla geniş görüşlü, vizyoner, sanatçı ruhlu ya da mistik yanı yüksek olan kişilerle daha samimi olmak isteyeceksiniz. Ve sanki yaşça sizden büyük veya tecrübesi engin kişiler girecektir hayatınıza.
Kimi Boğalar sanki biraz münzevi, daha dindar bir hayata yönelecek gibi. Kiminiz ise kafanızdaki bazı felsefi, mistik vs sorulara cevap bulacağınız ortamlara gireceksiniz. Uranüs Koçta ruhsal dünya evindeyken, girdiğiniz ortamlara şüphe içinde yaklaşırsınız. Buna biraz da şahit olacağınız olaylar neden olacak. Çok önemli sırlar duyacaksınız veya paylaşacaksınız. Şaşırtıcı haberler pat diye kucağınıza düşebilecek. Bu durum da sizin bazı insanları hayatınızdan çıkarmanıza neden olabilir.
Sevgili Boğalar, önemli ve ağır ilerleyen, geleceğinizi belirleyen yıldızlara bakıyorum, sizin yaratıcılık, düşünce, hayat felsefesi, hayata bakışı etkileyen gelişmeler evinde. Zihinsel, yaratıcı çalışmalar, bazı önemli gerçekleri öğrenmek, bir buluş, icat etmek vs uğraşanlarınız için son derece verimli bir dönem. Sezginizi ve ilham yeteneğinizi güçlendiren yıldızlar var. Değerlendirmek size kalmış artık.
Şans yıldızı Jüpiter Haziran deyince İkizlere yani para evinize girecek. Sene boyunca yapacağınız girişimlerin maddi olarak meyvesini bol bol alacağınız bir dönem başlayacak sizin için.
Yalnız para kazanayım derken amaçlarınızdan, hedeflerinizden sapmayın derim sonbahardan itibaren. Size cazip gelen iş teklifleri olacaktır, iyi düşünün derim. Belki ek iş teklifleri olabilir, bu oldukça iyi de olur sizin için. Öte yandan vizyonunuzun gerektirdiği yoldan çıkmayın derim. Hayat amacınızdan asla vazgeçmeyin, ufukta Plüton size çok güçlü açılarla destek verirken hayattaki en büyük göreviniz, misyonunuz için çalışın derim.
Aşk hayatına bakalım şimdi..
Jüpiter burcunuzda Hazirana kadar, Mars dost burç Başakta Temmuza kadar.. Bu yıldızlarla girişim ve harekete geçme yeteneğiniz de bilenirken, aşkı aramak ve bulmak zor olmasa gerek.. Hem de büyük bir aşk için iyi bir zaman diyebilirim. Ve evlilik için bu sene son derece elverişli.
Aşk ve evlilik için iyi zamanları vereyim genel olarak; Mart-Nisan arası, Ağustos, Ekim ve Kasım-Aralık arası. Detaylar için aylık yorumu takip edersiniz. Bu dönemler aşkı bulmak için çok elverişli dönemler. Venüs bu sene İkizler burcuna girdikten sonra retro olacak, 3 Nisan-7 Ağustos arası İkizlerde kalacak. Bu dönem hem para işlerini yoluna koymak için iyi bir dönem, hem aşkı daha kalıcı bir seviyeye taşımak için iyi bir dönem diyebilirim. Hatta evlilik için. Yalnız Venüs’ün retro olduğu bir zamanda düğün yapmayın, yani 15 Mayıs-27 Haziran arasında. Evliliği kısa soluklu yapma riski var çünkü.
Transit Satürn 5 Ekimde zıt burcunuz Akrepe geçince, evli Boğalar evliliklerinde sorun varsa, her zamankinden fazla özen göstersin, sorunları büyütmek evliliği tehlikeye sokar. Tam tersi sorumlulukla ve olgun bir şekilde sorunları büyütmeden hallederseniz, evliliğiniz daha da pekişir bu dönemde.
Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle.

Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder